Нова кабина и възможност за трансфер на данни за най-големите трактори - новите серии Quadtrac и Steiger AFS Connect™ Избрана

Нова линия съчленени гумено-верижнии колесни трактори / Доказани двигател, трансмисия и ходова част,съчетани с изцяло нова и подобрена среда на оператора / Усъвършенстваната технология спомага за улесняване на работата и осигурява двупосочен трансфер на данни за максимална свързаност / Наличен в Европа през 2021 година.

caseih quadtrac afs connect 1Case IH представя нови трактори от серията Quadtrac и Steiger AFS Connect ™ за сезон 2021. Тракторите разполагат със специфични характеристики за европейския пазар с включена нова технология, предназначена да улесни съхранението и преноса на данни, които са от основно значение за съвременното мащабно земеделие. Също така се използват подобрения в комфорта и управлението на кабината, които бяха въведени първоначално в серията Magnum AFS Connect, представена през 2019 г.

Гумено-верижните трактори   Quadtrac AFS Connect™ (8 модела от 525 до 692 к.с. максимална мощност) и колесните трактори Steiger AFS Connect™ (6 модела от 469 до 558 к.с. максимална мощност) получават нови функции и подобрения, включително:

 • фабрично монтирана AFS Connect телематика с подобрена свързаност като стандарт:
 • AFS Pro 1200 дисплей
 • AFS Vision Pro операционна система
 • AFS Vector Pro приемник
 • Нов Multicontroller
 • Нов интериор на кабината с подобрен автомобилен клас материали
 • Нова система за отопление/вентилация/климатизация
 • Нови електро-хидравлични дистанционни клапани
 • Софтуерни подобрения на дисплея

Максимална свързаност

CaseIH Quadtrac Luxury Cab0 siteПри разработването на технологията AFS Connect, вградена в новите трактори, инженерите на Case IH се фокусираха върху улесняване събирането на данни и безпроблемното им предаване, за да гарантират, че това може да спомогне за повишаване на производителността.

AFS Connect позволява двупосочен трансфер на данни между машината и компютъра в офиса, за да позволи на фермерите да управляват с точност цялата информация от стопанството и автопарка си от офиса или чрез мобилно устройство.

Технологията AFS Connect се управлява от три системни компонента:

 • The AFS Pro 1200 мониторТерминал за управление с 12-инчов екран, предоставящ изчерпателни оперативни данни, включващ дистанционен достъпдо дисплея, за да позволи на земеделските производители идилърите (след като собственикът даде разрешение) - да разглеждат дистанционно екрана, плюс лесно Bluetooth сдвояване за свързване на мобилно устройство, поглед през четирите външни камери и изключителна видимост на екрана денем и нощем.
 • AFS Vision Proоперационна системаизползва се като мобилен телефон или таблет за по-лесна работа,и може да се управлява чрез сензорния екран или чрез въртящ се джойстик според предпочитанията.
 • AFS Vector Pro приемник: опции за корекционен сигнал за автоматично водене, вариращи от базови (WAAS и AFS 1) до средни (AFS 2) и високи (RTK и AFS RTK +) нива на точност.

Високият комфорт повишава производителността през дългите дни

Тракторите Quadtrac и Steiger AFS Connectразполагат с интериор на кабината, който може да се похвали с подобрени елементи за управление и автомобилен клас материали, проектирани да улеснят контрола и да подобрят комфорта по време на работа с крайна цел, да повишат производителността.

Характеристиките на кабината включват:

 • Изцяло нов интуитивенподлакътник - Multicontroller с осем бутона за управление, централен бутон за бърза конфигурация и нов джойстикс четири програмируеми бързи бутона.
 • Подобрен комфорт от новата система за отопление, вентилация и климатизация (HVAC).
 • Усъвършенствана кормилна система с регулируеми съотношения на волана за по-бързо завиване.
 • Пакет програмируеми работни светлини, осветяващи на 360 градуса около трактора

Дистанционна поддръжка

caseih quadtrac afs connect 2007 5Онлайн порталът на Case IH - AFS Connect, предоставя управление на новата серия трактори на собственика или мениджъра на фермата, подобрявайки управлението на стопанството, автопарка и данните от настолен компютър в офиса или на всяко място, когато използвате мобилно устройство. Със защитен трансфер на данни към и от портала през облака, потребителите могат да влязат в AFS Connect, за да видят текущите полеви операции, информация за машинния парк, агрономически данни и други,

сякаш се намират в кабината. Собствениците и мениджърите могат също да изберат и споделят избрани агрономически данни до нивото на полето с трети страни като агрономи.

Свързването също предоставя повече функции за поддръжка, насочени към намаляване на престоя и задържане на операторите на място. Дистанционният достъп дава възможност на фермера/мениджъра или дилъра да погледне точно какво вижда операторът на новия дисплей AFS Pro 1200, както работни

параметри така и идентифициране на проблем. Дилърите могат също така да качват дистанционно актуализации на софтуера и да използват отдалечена сервизна поддръжка, за да идентифицират от разстояние нуждите от поддръжка и обслужване, без да е необходимо да посещават машината.

Уникален избор на трансмисия, едни от най-добрите на пазара

CASE IH продължава да предлага опция между напълно автоматична или безстепенна (Vario) трансмисия в този клас съчленени гумено-верижни или колесни трактори.

CVXDrive трансмисията е достъпна за моделите Steiger 420/470/500 и Quadtrac 470/500/540, като се характеризира с редица предимства, като бързо ускорение до желаната постъпателна скорост, лекота на използване – особено от оператори с по-малко опит, пълна наличност на мощност при ниска скорост за специализирани приложения, максимален хидравличен дебит при ниска скорост за операции като продълбочаване/сеитба. Основните предимства са максимална горивна ефективност и увеличена производителност.

По-малко паузи, повече производителност

Тракторите Quadtrac 470/500/540 и Steiger 500 AFS Connect ™ вече се предлагат с по-голям капацитет на резервоара за гориво, което позволява повече свършена работа с по-малко спиране за зареждане. Новите резервоари увеличават капацитета с до 44% от 1230 на 1779 литра.

Допълнителни функции, предназначени да сведат до минимум забавянията и престоя, включват Adaptive Steering Control (ASC). ASC е система за управление с променлива скорост, която е внедренаи в други трактори Case IH, позволяваща да се променя съотношението между броя направени завъртания на волана и ъгъла на завиване според изискванията на оператора. По този начинброят на завъртанията на волана, необходими за пълното обръщане в края на блока, може да се регулира спрямо типа работа, а времето, прекарано в маневри, да се намали. Системата се управлява чрез AFS терминала на трактора.

Източник: Case IH

Прочетена 2279 пъти Последно променена в Сряда, 14 Октомври 2020 11:50
Оценете
(2 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта