Обмен на данни между CLAAS, 365FarmNet и John Deere Избрана

Вече е възможно да се обменят машинни данни между CLAAS, 365FarmNet и John Deere. В най-скоро време към DataConnect ще се присъединят още партньори.

DataConnect дава възможност за обмен на важни данни от машините между различните платформи, така че потребителят вижда цялата информация от смесения машинен парк на една единствена, избрана от него, платформа. До сега за да се покаже тази информация бяха необходими големи усилия, т. к. за тази цел трябваше да се отворят различни, специфични за различните потребители, платформи респ. уебпортали.

Благодарение на своята структура, директното решение от облак към облак дава възможност за безжичен автоматизиран обмен на данни без разходи за потребителя. Обменът на данни в реално време предлага поглед на живо върху машините от цялото стопанство на земеделския стопанин. Освен това, DataConnect не изисква допълнителни хардуерни или софтуерни компоненти, като същевременно гарантира сигурно боравене с данните.

Чрез новата платформа клиентите имат поглед върху пет различни параметъра на машините от своето стопанство:

  • Актуална позиция на машината

  • История на местоположенията на машината

  • Ниво на горивото в резервоара

  • Работен статус на машината

  • Скорост на машината

Клиентът може сам да избере на дигиталната платформа на кой производител предпочита да бъдат показвани всички данни. Щом бъде установена връзката, на екрана автоматично се показват и машините на другите производители. Те се изобразяват или със символи в цветовата комбинация на съответната марка, или се показват в информационния панел на иконата. На по-късен етап към платформата се очаква да се присъединят още партньори и да бъдат добавени допълнителни функции.

За повече информация можете да се свържете с РАПИД КБ ООД – официален представител на CLAAS за България на:Околовръстен път 143, П.К. 99, София 1407, тел.: 0882 794 123, email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Прочетена 395 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта