Представяме ви новата Spirit 400C/S Избрана

Väderstad обнови пневматичната сеялка за слети култури Spirit 400C/S, за да осигури допълнителни предимства в стопанството. Новата сеялка Spirit 400C/S осигурява висока прецизност на сеитбата, лесна за употреба електроника и отлично представяне в полето в сегмента на четириметровите сеялки.

 B4A9908 1 siteНовата сеялка Spirit 400C/S е оборудвана с иновативната система за управление E-Control, включваща и ISOBUS Task Control, подобрена хидравлика, системата за следене на запушванията SeedEye, както и подобрен достъп и обновен дизайн.

- Продуктовото семейство на Spirit е известно с впечатляващата си прецизност по време на работа с висока скорост в полето. Новият подобрен модел Spirit 400C/S се възползва от ключови възможности, налични при по-големите модели на сеялката Spirit,казва Бьорн Йеансон, търговски продуктов мениджър за сеялки за слята сеитба във Vaderstad.

 B4A9898 1 siteЧетириметровата Spirit 400C/S е оборудвана с бункер с голям капацитет и вграден в него вентилатор. Чрез две платформи и отворен дизайн, се предоставя отличен достъп до всички компоненти на машината. С подобрена хидравлика, Spirit 400C/S предоставя активен контрол на изсяващите дискове, регулируем натиск на подравняващата брана, а също така и автоматичен контрол на последователността на действията в края на полето.

- Операторът има пълен контрол над сеитбата на полето чрез базираната на iPad система за управление Vaderstad E-Control. Оборудвайки Spirit 400C/S със системата за следене на запушванията SeedEye,потокът на семена и тор се визуализира в реално време. Ако се появи отклонение, системата SeedEye дава незабавно предупреждение, така че всяко въздействие върху сеитбата може да бъде бързо разрешено, споделя Бьорн Йеансон. 

Новата сеялка Spirit 400C/S е налична във вариант само за семена Spirit 400S, а също така и в комбинирани версии с торовнасяне Spirit 400C FIX и Spirit 400C InLine.

- Версията FIX поставя торта в ивици с ширина 5 см при междуредие 125 мм, пред всеки ред. От своя страна, Spirit 400C InLine е проектирана за прилагане на ниски норми на стартов тор през отделен отвор, заедно със семената в семенния ботуш, допълва Бйорн Йеансон.

 B4A0131 1 siteНовият модел Spirit 400C/S ще влезе в производство през Февруари 2021.

Прочетена 1049 пъти Последно променена в Понеделник, 23 Ноември 2020 10:22
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта