НИК представя автономен трактор! Избрана

Представители на компанията производител ще бъдат на щанда на НИК и ще разкажат за автономните машини, които работят в различни части на Европа

За първи път посетителите на изложението БАТА АГРО 2021 ще имат възможността да видят на живо в България автономен трактор! Машината е произведена в Европа и се движи напълно автономно в полетата, като може да извършва разнообразни земеделски операции. Притежава дистанционно управление и възможност за програмиране на дневни задачи.
Какво още ще открите на щанда на компанията след 2 години отсъствие от пистата?
Новата агроуслуга SoilHealth
По време на БАТА АГРО дебютно ще се представи методологията за опазване на почвеното здраве - Soil Health. Екипът на НИК работи в партньорство със създателя на тази методология - професора по почвени науки Харолд ван Ес (Университет Корнел, САЩ). Целта на съвместната работа е адаптиране на технологията към българските условия.
Чрез Soil Health земеделците намират отговор на важни за тяхната дейност въпроси като: кои използвани продукти и технологии всъщност са от полза за рентабилността на производството; как да управляват и подобряват здравето на почвата и в какво да инвестират – краткосрочно и дългосрочно, ако искат да подобряват състоянието на полетата.
Есенна и пролетна no-till сеялки Horizon Agriculture
61095691 1897837780331432 2857723620732436480 n siteБрандът Horizon Agriculture е в портфолиото на компанията от есента на миналата година, но вече редица фермери го видяха в действие. Сега всички посетители на изложението ще могат да видят на живо есенната No-till сеялка модел DSX, с която е възможно по време на сеитбата да се прилагат до 4 продукта с променлива норма, както и пролетния no-till модел с оборудване Precision Planting, с който тази пролет бяха засети над 10 демополета.
Самоходната пръскачка Apache, която е вече добре позната на фермерите у нас, също ще се появи за първи път по време на изложението БАТА АГРО и ще бъде част от експонатите на щанда на НИК. Традиционно НИК ще покаже цялата гама инвентари Kverneland, решенията за прецизно земеделие на Trimble, софтуерните платформи за дигитален контрол и поливните системи Valley.
Екипът на НИК Ви очаква на щанд F1-3 и с обещанието, че си заслужава да стигнете до края!!

Прочетена 6379 пъти
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта