КОМПАНИЯ ЗЛАТЕКС СЪС СПЕЦИАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА БАТА АГРО 2021 Избрана

FENDT – ЦЯЛОСТНА ПРОДУКТОВА ЛИНИЯ ЗА ВСЯКО СТОПАНСТВО
Тази година компания ЗЛАТЕКС ще представи редица иновации и върхови технологии в машиностроенето за земеделските стопани. Най-големият дял, разбира се, са новостите при флагмана FENDT. Във всеки сегмент FENDT предлага топпродукти, практически насочени и според нуждите на пазара.
Във всеки един продукт на FENDT се открива най-важната идея, а именно увеличаване на ефективността и производителността, рентабилността и устойчивостта. С високия си иновативен дух FENDT смело създава технически решения, които се превръщат в пътеводна светлина при земеделската техника.
Fendt8 2 siteFENDT IDEAL – ИДЕАЛНИЯТ КОМБАЙН
С Fendt IDEAL заводът производител постави нови мащаби по отношение на ефективност, високо качество на зърното и сламата, надеждност и логика на управление. Уникалното във FENDT IDEAL е вършачната и сепарираща система Helix. Тя включва най-дългия ротор на пазара с дължина 4,84 м и диаметър 600 мм. Комбайните IDEAL 8, 9 и 10 работят с двойна роторна система, а Fendt IDEAL 7 е с един ротор. Fendt IDEAL притежава най-големия бункер за зърно, който се предлага на пазара - 17 100 литра (с 18% повече от сегашните високоефективни комбайни). Комбайните осигуряват високоскоростна жътва без загуби и най-високата скорост на разтоварване на FENDT- 210 литра/сек.
ВЕРИЖНИ ТРАКТОРИ FENDT – 100% предаване на мощност посредством комбинацията на предимствата на Vario-трансмисията и верижното задвижване
Верижните трактори Fendt са единствените с безстепенна Vario-трансмисия – от 380 до 673 к.с. Тракторите от сериите Fendt 900 и 1100 Vario MT (Mobile Trac) са особено ефективни при покриването на големи площи и имат изцяло ново ниво на комфорт, базирано на иновативна концепция на окачването. Тракторите комфортно преодоляват трудни и груби почвени условия с буци, неравности или коловози. Те позволяват малък радиус на завиване, с което са подходящи за широки инвентари или оборудване с голяма работна дълбочина. С тези характерни особености верижните трактори FENDT са ценно допълнение към продуктовата гама на Fendt, щадяща почвата.
FENDT - желаните трактори на земеделците
fendt8 4 siteОт 2018 година Fendt се превръща в производител, който предлага пълен пакет решения и машини за всеки земеделски производител: от колесни трактори до 517 к.с., верижни трактори с VARIO-трансмисия, през комбайни, и пълна зелена линия за животновъдите.
Какво поддържа този иновационен дух на FENDT? Разбира се, фермерите! Всяка година статистиката показва, че Fendt е най-предпочитаният трактор.
За да се стигне до тази класация, FENDT се доказва постоянно със своите неизменни предимства. Всички знаят кой е лидерът в икономията на гориво във всеки мощностен диапазон – това е FENDT - доказано от DLG.
FENDT Rogator – пръскачки за професионалисти
В растителната защита има едно име, което дава прецизно управление на крилата, лесна работа и оптимално и надеждно пръскане – Fendt Rogator. Пръскачката Fendt Rogator отговаря на всички изисквания, които клиентите очакват от иновативна машина за растителна защита. Гъвкава и бърза, ефективна и нежна при работа, мощна и лесна за управление. С помощта на функциите SectionControl, VariableRateControl и VarioDoc Pro, ефективността се увеличава значително.
Наред със самоходните машини днес FENDT предлага пълна гама машини за земеделието: прикачни пръскачки, косачки, сеносъбирачи, сенообръщачи, балопреси и ремаркета.
MANITOU – световен лидер при телескопичните товарачи
MANITOU e основана преди повече от 60 години и вече е всепризнат световен лидер. Брандът завоюва лидерството в повдигането на материали, независимо от вида терен, на който трябва да се работи.
MANITOU проектира, произвежда, разпространява и обслужва оборудване за строителството, селското стопанство и индустрията. Селскостопанският вариант на MANITOU – MLT e с 40% пазарен дял. Продуктовата гама на групата включва телескопични товарачи, мотокари, мини челни товарачи, челни товарачи с чупеща рама и други.
MANITOU оперира в световен мащаб чрез изградена мрежа от 2000 дилърски представителства в 140 страни
В края на 2020 г. MANITOU , пуснаха на пазара два нови модела телескопични товарачи. Това са MLT 841 и MLT 1041. Новите модели са оборудвани с по-големи, по-удобни, тихи и функционални кабини. Достъпът до кабината е лесен чрез осветено стъпало. Телехендлерите са оборудвани с 4-цилиндрови двигатели YANMAR с обем 4,6 л.
Важно предимство за клиентите през 2021 година е двугодишната пълна заводска гаранция на всички нови машини на френския производител. Освен това MANITOU оптимизира и предлага допълнително много гъвкави и изгодни пакети за удължаване на стандартната гаранция с допълнителни четири години, което дава възможност машината да бъде гаранционна за цели шест години.
Иновация от MANITOU е функцията Eco Stop която автоматично изключва двигателя и свързания с него брояч на часовете, когато водачът е извън кабината. Тази функция е проектирана да отговори на нуждите на всички земеделски приложения, като винаги дава приоритет на производителността на потребителите. Тази функция засяга до 82% от общите разходи за машината. За тази иновация MANITOU Group получи наградата Sommet d’Or на изложението Sommet de l’Elevage в Клермон-Феран.
fendt8 5 site70 ГОДИНИ VALTRA. А най-доброто предстои
VALTRA e водещ производител на трактори и създател на технологии. Тракторите от тази марка се произвеждат от 70 години и се продават в над 75 страни по цял свят. Разработките на компанията получават най-високи награди от всички международни изложения.
VALTRA предлага широк избор на модели за всички сегменти на дейност – чрез продуктовата си програма от трактори от 70 до 405 к.с., разделени в шест серии – F, А, G, N, T и S.
VALTRA е известна и с програмата си UNLIMITED. Като в луксозен ресторант, вие можете да си поръчате опции „A LA CARTЕ“. Намислете си желание – и ще ви го осигурят във вашия трактор! 7 различни цвята + безкраен списък от възможности гарантират уникалността на вашия трактор. Предлаганите от Valtra индивидуални решения активно се използват в най-различни области като земеделие, комунално стопанство, горско стопанство, обслужване на летищата и много други дейности. Същият подход ясно се проследява и при разработването на нови дигитални услуги, като VALTRA CONNECT. Компания VALTRA не само не забавя темповете на своето развитие, но и се стреми и за бъдеще да усъвършенства предлаганите от нея услуги и трактори в строго съответствие с нуждите на клиентите.
50% от най-продаваните серии трактори А и N излизат от завода с поръчан и заводски монтиран челен товарач.
Може да изберете подходящия за вашето стопанство трактор, между 4 варианта на трансмисии – HiTech, Active, Versu и Direct (3 PowerShift трансмисии + 1 безстепенна CVT трансмисия)
Друго безценно предимство при избора на трактор Valtra е всепризнатият по икономичност финландски двигател SISU (AGCO POWER). VALTRA винаги е държал първенството за най-компактен трактор с най-голяма мощност и товароподемност, която осигурява. С новото поколение трактори сервизните интервали са увеличени с 20% . Всички двигатели на Valtra отговарят на последно ниво на екологични норми – Stage V.
VALTRA e най-северният производител на трактори в света, а също и един от най-модерните. Правейки нещата по техен собствен начин, Valtra превърна тракторостроенето в такова, каквото ни е познато днес. Valtra не прави компромиси и не копира. Фокусът й също няма да се измести. Valtra винаги ще са с една стъпка напред, за да правят клиентите по-малко разходи. Винаги ще работят усилено, за да бъде нашата работа по-лека. Винаги ще са на разположение, докато работят заедно с клиента. Мисията на VALTRA днес е усъвършенстване на тракторите и осигуряване на поддръжка и обслужване, което прави ежедневната работа на фермерите по-лека.
Тороразпръскващи машини RAUCH – сигурност и високи добиви!
Торовете са лимитиращи за разходите на всяко стопанство. Торете прецизно!
Торенето е от съществено значение за храненето на растенията и добива от продукция. При еднакви условия на отглеждане правилното и прецизно торене значително повишава резултатите за стопаните. Торовете и препаратите за растителна защита са лимитиращо перо в разходите за едно стопанство. Съществен фактор за намаляване на загубите от торове и за извличане на максимума от вложените средства за торове е изборът на тороразпръскваща техника. Статистиката е категорична, че сред европейските производители, при които качеството и количеството на продукцията се следят зорко, най-предпочитаните тороразпръсквачки са с марка RAUCH. Българските производители не изостават от тази тенденция.
VariSpread Pro
За разлика от класическите превключвания на частичните ширини VariSpread адаптира работната ширина и количеството на разпръскване динамично и напълно автоматично чрез плавен процес. С помощта на особено бързите актуатори за регулиране на точката на подаване, VariSpread pro позволява почти безстепенно разпръскване в площи с клиновидна форма. Освен това крайните участъци за разпръскване могат да се обработят отделно. Чрез това се осъществява разпръскване с висока прецизност на проблемните площи в изтъняващата клиновидна форма на лентите за обръщане.
В контраст с конвенционалните системи за контрол на сечението, VariSpread Pro осигурява непрекъсната работна ширина и регулиране на скоростта на нанасяне в гладък процес. Благодарение на особено бързите сервомотори SpeedServo за регулиране на размерите и разпръскването, VariSpread pro позволява почти непрекъснато разпространяване на клиновидни полета, без да се поражда коловоз или тесни проходи при навигация около препятствия.
VariSpread pro овладява всички аспекти на съвременните системи за контрол на секции с висока точност:
- Разпространение само в крайни зони
- Автоматична адаптация при навигация около препятствия в средата на полетата
- VariSpread динамиката става активна още по време на окрайчването, ако границите на полето са били предварително записани
Ползата от VariSpread pro:
Работната ширина и нормата на торене вече се коригират безстепенно. Това отваря нови възможности за спестяване на разходите при интензивно торене.
Нормата на торене и работната ширина се регулират непрекъснато и безстепенно на клиновидни области или непроходими коловози. Новият SpeedServos е 2,5 пъти по-бърз от конвенционалните серводвигатели.
RABE – традиция от 1889 г.
Друг бранд, който ЗЛАТЕКС ще представи на изложението БАТА АГРО 2021 и с който компанията си партнира успешно вече близо две десетилетия, е немският производител на почвообработваща техника RABE. Това е производител с вече 132- годишна история и е безспорен световен лидер – с безупречната здравина на рамата, изключително доброто раздробяване, специалното износоустойчиво покритие на всички бързоизносващи се детайли, плуговете RABE са синоним на здравина и дълъг живот. Освен плугове, продуктовата гама на RABE включва: култиватори за пролетни обработки, дискови брани, компактори, продълбочители, предсеитбена почвообработваща техника.
SOLA – прецизност, здравина и висока скорост на сеитба
Испанският производител SOLA е водещ производител в сеитбената техника. Продуктовата гама включва пролетни и есенни, пневматични, механични и електрически сеялки. Производителят предлага и Strip-Till и No-Till решения за пролетни и за есенни култури.
Сеялките SOLA Prosem са с патентован изсяващ апарат, благодарение на който няма износване, няма изкривяване, няма смяна на уплътняване. Сеялките SOLA равномерно полагат семената и постигат едновременно поникване и гарнираност на посева.
SOLA Elektra – Eлектрическа сеялка за точна сеитба. Тази системата дава множество предимства в сравнение с другите на пазара: по-дълъг живот на мотора; по-голяма прецизност; сертифицирана ISOBUS връзка; моментално модифициране на сеитбената норма директно от кабината на трактора; контрол на сеитбената норма ред по ред; автоматично изключване ред по ред чрез GPS връзка. Тъй като SOLA ELEKTRA е без задвижващи валове, без вериги, без съединители и без скоростни кутии, по време на сеитбения сезон няма необходимост от поддръжка – няма ръждиви вериги, няма износване на зъбни колела или превключватели, без проблеми с лагери. И разбира се, не на последно място – със сеялките SOLA ELEKTRA имаме комфорт на работа и прецизна сеитба при скорост 15 км/ч.
Посетете щанд №8 на ЗЛАТЕКС по време на БАТА АГРО 2021 (1–5 юни 2021 г.), за да проследите новостите в машиностроенето. Там ще откриете Вашето успешно решение!
ЗЛАТЕКС ООД – Модерни решения, които гарантират успех.
Бата Агро 2021,
щанд № 8 –
ОЧАКВАМЕ ВИ!

Прочетена 5371 пъти
Оценете
(2 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта