Ексклузивен тест драйв тур с пръскачка Kverneland iXdrive S6 стартира от България Избрана

Традиционните за летния сезон демонстрации в България и в Европа стартираха в своята пълна сила и все по-често чуваме за тях.

Впечатление обаче прави европейската обиколка на самоходната пръскачка Kverneland iXdrive S6, която стартира именно от нашата страна. Нашият екип се убеди, че това не е поредната полева демонстрация, а тест драйв обиколка, в която лимитиран брой фермери ще могат да тестват сами и до краен предел възможностите на новия модел пръскачка.Пръскачката е съвсем нова като концепция - разработена и пусната на пазара през 2020 година, съчетавайки в себе си традиционните силни черти на Kverneland с изключително прецизна и екологосъобразна система за пръскане, която отговаря изцяло на високите еко стандарти в Нидерландия.

Демонстрационната пръскачка Kverneland iXdrive S6

Моделът iXdrive S6, който ще бъде показал е с вместимост на резервоара 6150 литра и дължина на щангите 36 метра. Оборудван е с най-модерните системи за управление на разтвора в пръскащите линии и управлява всяка една дюза индивидуално.

Демо обиколката се организира от Kverneland в сътрудничество с техния официален представител за България - НИК.

Локациите, на които може да бъде видяна и тествана машината са няколко, като всички събития ще се случат в периода 27-30 Юли – две локации в Южна България и една в Северна България, след което машината продължава към Западна Европа.Събитието се очертава да бъде едно от най-интересните за това лято именно заради формата, в който се организира, а от НИК дават заявка за интересни изненади към своите партньори, които посетят локациите в Южна България. 

Събитието се организира екслузивно за партньори и клиенти на НИК, а техния брой е лимитиран, за да може да се осигури възможността на всеки един присъстващ да тества лично машината. Своята персонална покана може да потърсите от търговските представ

Очаквайте снимки и репортаж на нашия екип от самите демонстрационната обиколка!

Прочетена 1170 пъти Последно променена в Вторник, 20 Юли 2021 11:18
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта