RABE, Германия – лидер в производството на почвообработваща техника Избрана

С над 130 години опит в проектирането и производството на високо иновативни технологии за почвообработващите и сеитбени дейности в Бад Есен, Германия, RABE осигурява стабилни основи за успешно партньорство с клиенти с най-високи изисквания, днес и в бъдеще. „Нашата безкомпромисна цел е да предоставяме най-съвременни решения, за да направим земеделския бизнес по-печеливш от всякога“ – споделя г-н Csaba Urban, Мениджър Експорт RABE за Централна и Източна Европа. Германския производител RABE е експерт в почвообработващата техника.
3 Rabe super albatrosПродуктовата гама включва: плугове, продълбочители, компактори, дискови брани, култиватори за пролетни обработки и предсеитбена почвообработваща техника.
Навсякъде по света авторитетната марка RABE е синоним на безкомпромисно качество и здравина. Големият интерес към почвообработващите машини доказва доверието в марката. Ако обърнем внимание на производството на плугове, продълбочители, дискови брани и култиватори, за последните 8-10 години, ще видим, че интересът към тези машини е голям, с постоянен ръст.
Плуговете са машините с най-голям дял. Затова за RABE тяхното развитие е изключително важно. Те са основна сила на марката и усъвършенстването им е резултат от непрекъснатата връзка с клиентите и техните желания. Растящите продажби убедително доказват, че светът не само не се е отказал от плуга, а напротив – все повече го използва.
Покриване на по-голям обем обработваема земя за определен период от време с изключителна производителност, максимален срок на експлоатация и ниски експлоатационни разходи – днес това са факторите за осигуряване на устойчива финансова стабилност на всяко едно стопанството. За задоволяване на индивидуалните нужди от почвообработка дори и на най-взискателните клиенти, днес, повече от всякога, RABE предлага широка гама от различни модели плугове и конфигурации за улесняване избора при работа, за по-голяма продуктивност и по-висока ефективност при обработка.
RABE работят активно върху развитието на обръщателните плугове – иновации в основни възли на плуга, нова конструкция, нов дизайн при големите обръщателни плугове. Целта е по-високо качество, по-висока производителност, по-голяма икономия на гориво и време.
Немските машини с марката RABE притежават качества високо ценени от земеделците:
● Здрава, масивна конструкция от високотехнологични стомани
● Безупречно раздробяване на почвата
● По-малко залепване при висока влажност на полето
● По-малко съпротивление и в резултат по-нисък разход на гориво
● Необходимост от по-ниска теглителна сила – респективно по-ниски разходи за гориво.
Резултатите:
● Отлично едновременно обръщане, разрохкване и размесване
● Заораване на горния разпрашен слой и изваждане на оструктурения долен хоризонт
● Унищожаване на поникналата плевелна и културна растителност
● По-добри физични, водни и въздушни свойства на почвата.
4 RabeПроизводителят RABE прилага програми за разработване на нови продукти и компютърно подпомогнат анализ на дизайна, бърз цялостен процес на проектиране, елиминиращ потенциални несъвършенства още преди създаването на първи прототип.
ЗАДЪЛБОЧЕНИ ТЕСТОВЕ
Всички разработки на RABE минават през щателен процес на тестове, който включва продължителни лабораторни тестове, тестове в завода и на полето при клиенти.
ИЗЯЩНО БОЯДИСВАНЕ
Нови мощности за боядисване, интегрирани в производствената линия, гарантират перфектен завършек на боята на машините от марката RABE. 5-степеният процес, включващ измиване, почистване, топлинна обработка, грундиране и довършващо горно покритие, допринася за постигане на първокласното качество на продуктите на RABE.
Изключително добре структурираният отдел Резервни части на RABE и ангажираните там специалисти, които непрестанно повишават квалификацията си, осигуряват гарантирано качество, компетентно консултиране и бърза доставка на части.
6 RABE MarabuПри закупуване на машина RABE вие инвестирате в качеството на Rabe, в машина, която работи оптимално и на която можете да разчитате дори и след десетки години работа. За да запазите надеждността на вашата машина, не спестявайте от оригиналните части на Rabe. Резервните части на RABE се произвеждат от специални стомани с най-висока твърдост и здравина, произведени специално за Rabe. В резултат на това частите имат значително по-дълъг експлоатационен живот. В дългосрочен план това спестява не само пари, но и много време, защото подмяната на износващи се части е на значително по-дълги интервали от време.
Германската прикачна техника RABE предлага многобройни решения на всеки български земеделец. Професионалните търговски и сервизни екипи на ЗЛАТЕКС ООД ще ви дадат компетентен съвет, за да изберете точния модел инвентар, в зависимост от машината, вида на културите, които обработвате и условията на работа.
За въпроси и консултации може да се обърнете към търговските и сервизни центрове на ЗЛАТЕКС в страната. ЗЛАТЕКС & RABE – отдадени и фокусирани върху настоящето и бъдещето на своите клиенти.

Прочетена 716 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта