UAN + S Избрана

Висококачественият продукт на „Агрополихим“ АД съдържа три форми азот в добавка със сяра

Производството на селскостопанска реколта не е лесно – производителите са изправени пред трудни предизвикателства. Висока или ниска температура. Прекалено много вода или недостатъчно влага. Песъкливи или глинести почви. Недостатъчно хранителни вещества и други фактори, които дават устойчиво ниски добиви.
Производителите се нуждаят от висококачествени минерални торове, съдържащи жизненоважни хранителни елементи. От тези хранителни вещества азотът е най-важен за получаването на високи добиви.
Азотът е ключов компонент за растенията, но когато е доставен под формата на урея, повече от 30% от азотния тор често се губят при изпарение. По този начин 30% от вашия продукт бива изгубен почти веднага.
Природните фактори, стимулиращи загубите на амиден азот, са скорост на вятъра, валежи и температура. Температурата на почвата, нейнoтo рН, катионният обменен капацитет, буферният капацитет и водното съдържание са фактори, стимулиращи амонячните емисии.
Съществуват различни стратегии за намаляване на емисиите на амоняк – един от методите включва използването на инхибитори, които намаляват натрупването на амоний и с това и изпарението на амоняк.
За да намалим тези загуби, ние, от „Агрополихим“ АД, препоръчваме употребата на UAN, смесен с амониев тиосулфат. Амониевият тиосулфат е инхибитор, който забавя хидролизата на уреята и нитрификацията, освен това е добър източник и на сяра. Гарантираме високо качество, като поддържаме строг баланс на суровините, за да се получи точното съотношение на азот и сяра – 28% азот и 5% сяра.
UAN + Амониев тиосулфат /UAN+S/ е уникален продукт, съдържащ три форми на азот – нитратна NO3, амониева NH4 и амидна NH2, в добавка със сяра SO4, което го прави подходящ за приложение при всички селскостопански култури.
С нашите продукти може да отглеждате културите си по устойчив начин.

Прочетена 469 пъти
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта