Уебинар: "Отглеждане на ягодоплодни култури на почва и чрез хидропоника в различни типове оранжерии"

Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) със съдействието на Българска Асоциация на Mалинопроизводителите и ягодоплодните (БАМ-Я) организира уебинар на тема "Отглеждане на ягодоплодни култури на почва и чрез хидропоника в различни типове оранжерии"

Събитието се организира по проект NEFERTITI, финансиран по Програма Хоризонт 2020, в рамките на хъб България на мрежа № 7 „Повишаване ефективността при използването на хранителните вещества в градинарството“. Уебинарът е отворен за всички желаещи да участват - земеделски стопани, научни работници, консултанти, студенти, неправителствени организации и други заинтересовани лица в областта на земеделието.

Цел на уебинара: Разпространение на знания относно отглеждането на различни видове ягодоплодни култури в стопаменостъклени (отопляеми) и в полиетиленови (неотопляеми) оранжерии при двата основни типа отглеждане – в почва и в хидропоника. Запознаване на участниците с хидропонното отглеждане, като иновативна технология и практика в растителното хранене - различните системи и субстрати.

Основните теми на уебинара са следните:  Отглеждане на ягодоплодни култури в стоманетостъклени и полиетиленови оранжерии на почва;  Отглеждане на ягодоплодни култури в стоманетостъклени и полиетиленови оранжерии на хидропоника – видове системи и субстрати;  Хранене и особености на торенето при двата типа отглеждане - торове и хидропонни разтвори;  Предимства и недостатъци на безпочвеното отглеждане на ягодоплодни култури.

Начален час на уебинара: 13.30 часа Краен час на уебинара: 15.50 часа Участието в уебинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация! Регистрацията може да направите на следния линк: https://forms.gle/kRMLrdWo3vyrrZbn7 или като изпратите на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. следната информация: име и фамилия, e-mail адрес и качеството, в което се регистрирате (земеделски стопанин, съветник, научен работник, студент, представител на неправителствена организация, друго), както и ако имате въпроси, които желаете предварително да зададете към лектора.

 

Прочетена 474 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта