33 години иновации в земеделието с Булагро

Компанията отпразнува своя 33-ти рожден ден по нестандартен начин – с посещение на мюзикъл в Старозагорската Опера

На 19.03.2022 г. Булагро Център – Стара Загора събра всички колеги от Булагро Груп и техните семейства, за да отпразнуват заедно 33-тия рожден ден на компанията. Гостите успяха да се докоснат до света на Булагро, като разгледаха сградата, офисите, сервизния център и голямата зала, събрала десетки снимки и отличия от най-паметните моменти в историята на Булагро. Специално за децата беше организирана програма с анимация, в която с голямо удоволствие се включиха и възрастните!

Гвоздеят на програмата беше вечерта, която гостите прекараха в Държавна Опера Стара Загора, наслаждавайки се на прекрасния мюзикъл „Сиси – Душата на Императрицата“.

Г-н Бунарджиев изнесе емоционална презентация, в която разходи всички назад във времето и им припомни как са стигнали до това, което е Булагро днес – с много труд, ентусиазъм, целенасоченост и задружност. На финала прозвуча наздравица с пожелание „Все така Напред и Нагоре!“.

Обръщение от г-н Христофор Бунарджиев, изп. директор на Булагро Груп Холдинг:

„Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

С радост искам да споделя с всички вас голямо и важно събитие за мен!

На 20 март 1989 г в регистъра на Старозагорския окръжен съд под Но 6 е вписана Еднолична фирма ЕФ „Булкомп „, на Христофор Бунарджиев.

Днес ние навършваме Христовата възраст от 33 години!

Започнах сам, а днес съдбите си сляха заедно с мен повече от 130 съмишленици от цялата страна за да изградим заедно Булагро Груп Холдинг – група със пет фирми и с повече от 100 млн приходи от продажби за 2021г.

Искам да благодаря на всички мои колеги, партньори и приятели , които помогнаха всичко това да се случи!

Да сме живи и здрави!“

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X