Гъвкави възможности за покупка на земеделска техника от ИНТЕРАГРИ

Като единствен официален вносител на самоходна и прикачна техника NEW HOLLAND в България, ИНТЕРАГРИ предлага пълна гама трактори, комбайни и инвентар от лидерската марка. В стремежа си да задоволи максимално индивидуалните потребности на своите клиенти, компанията може да предложи и богато портфолио от други брандове прикачна техника, измежду които са добре познати марки, като: KINZE, BEDNAR , RAUCH, SOLA и др. В своята маркетингова стратегия, ИНТЕРАГРИ се стреми да предложи най-високо качество при най-добри условия, като предлага комплексни решения за покупка на земеделска техника по индивидуални запитвания с програмата „Пакетирай и спести“, както и гъвкави възможности за покука и финансиране.

С цел да подпомогне избора на селскостопанския производител в момент на световна криза, намалени производствени обеми и забавени доставки на нова техника, ИНТЕРАГРИ България стартира програма, с която всеки земеделец да гарантира своя трактор NEW HOLLAND срещу минимален аванс от 5000 евро. Така фермерите имат сигурност, че ще получат избрания от тях трактор навреме, без да се съобразяват с ограничен избор от наличности на склад и си гарантират приоритет в новите доставки.

Земеделските производители могат да се възползват и от преференциални лизингови условия за финансиране покупката на трактори с 0,95% годишен лихвен процент за 5 г. срок на изплащане и максимален период на лизинг до 7 г. с годишен лихвен процент 1,30%, както и получават гарантирана промоционална цена на поръчания нов трактор NEW HOLLAND. Като допълнително предимство клиентите получават и възможност за удължена гаранция до 5 години за закупения трактор, както и удобството на 24/7 сервизно обслужване. Земеделците могат да финансират покупката и на прикачна техника от портфолиото на компанията, включващо техника за почвообработка, сеитба, пръскане и наторяване с марките NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR, SOLA, RAUCH и др., като се възползват от преференциални условия от 0,9% годишен лихвен процент за срок на изплащане до 5 г.

С програмата „Пакетирай и спести“ клиентите получават най-високо качество на най-добрата цена, с пакетна оферта на трактор NEW HOLLAND и прикачна техника по избор по индивидуално запитване, съобразено с конкретните нужди на земеделеца. „Следвайки стратегическата посока на компанията ни по отношение на нашите клиенти, във всичко, което правим, се стараем да демонстрираме нашето партньорско отношение, като непрестанно се стремим към по-добро познаване на клиентските потребности и повишаване качеството на обслужване. Само по този начин можем да предложим гъвкави и адекватни комплексни решения за бизнеса на нашите клиенти като наши бизнес партньори. Пазарът на агротехника придобива все по-голяма динамика и това налага да бъдем все по-креативни и гъвкави по отношение на условията на нашите предложения към клиентите. Индивидуалното пакетното предложение съчетава в себе си най-доброто съотношение на качество и цена, като съобразява специфичните изисквания и потребности на клиента.“, споделя Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.

ИНТЕРАГРИ стоят близо до своите клиенти, като разполагат с търговски представители във всички райони на страната, както и с продажбено-сервизни комплекси на територията на цялата страна, в градовете София, Стара Загора, Благоевград, Враца, Плевен, Русе, Добрич, Бургас, Харманли и Пловдив. Като част от усилията, които Интерагри полага за успешно сътрудничество с производителя, е сертифицирането на търговско-сервизните бази по програмата за качество на обслужване на NEW HOLLAND Top Partner. До момента някои от базите вече притежават най-високото и престижно отличие Premium, което гарантира отлично и доказано качество на сервиз и обслужване, а също така и е знак за висока оценка и признание от страна на NEW HOLLAND.

За повече информация: 0700 46 666 и www.interagri.bg

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X