Щандът на ИНТЕРАГРИ на БАТА АГРО 2022 – какво ново?

Eдин от най-големите форуми за иновации, технологии и среща на земеделския бизнес в България, БАТА АГРО ще приветства своите гости от 16 до 20 май 2022 г. на летището в гр. Стара Загора. Щандът на ИНТЕРАГРИ България на 14-тото издание на специализираното изложение за земеделие е един от най-големите, с прилежащо демо поле, а концепцията му позволява лесно и свободно придвижване на посетителите, като им осигурява максимално полезно и приятно изживяване в света на технологичните новости и иновативни решения за земеделие.

Фокусирани върху предоставяне на интегрирани решения за земеделието, както винаги ИНТЕРАГРИ България ще презентират пълното си продуктово портфолио от самоходна и прикачна земеделска техника на лидерските марки NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR, RAUCH, BRANTNER, MACDON, KONGSKILDE и редица други, в съчетание с експертна консултация от страна на продуктовите и търговски специалисти, които ще бъдат на щанда. Клиентите ще могат да тестват наживо и да се убедят в  ефективността на изложената техника на демо-полето.

Лидери в прибиращата техника, комбайните на NEW HOLLAND ще бъдат представени с няколко модела STAGE V (Етап 5). Ключов модел в изложбената площ е зърнокомбайн NEW HOLLAND CR 8.90 STAGE5 14.5 TRACK Intellisense, който представялва най-усъвършенстваните технологии от гамата C, която със своя CR10.90 и до днес държи световен Гинес рекор за най-висока производителност и рекордно чиста продукция при жътва, благодарение на уникалната патентована двуроторна технология. Моделът е оборудван с вериги за по-фективно придвижване по различни повърхности.

На щанда ще бъдат изложени още комбайните от STAGE V NEW HOLLAND CR 7.90, CX 8.80 и CX 6.80, известни като най-производителните конвенционални комбайни в света. Невероятната производителност на CX8 се дължи на най-големия в индустрията барабан с диаметър 750 мм, осигуряващ максимална овършаваща площ с голяма инерция, дори в най-тежки условия. Ексклузивната OptiSpeed система (променлива скорост на сламотръсите в зависимост от наклона) повишава производителноста с 15%. Двойно каскадна самонивелираща система Opti-Clean, в комбинация с Opti-Fan система за работа при наклони до 17O с максимална производителност. Системата за оптимално овършаване Multi-Thresh в комбинация с роторен сепаратор повишават производителността с 20%. Трикаскадната, Triple-Clean очисваща система, с нова междинна тръскаща дъска под обдухване гарантира 15% по-висока производителност на CX6.

Уникалният по рода си гроздокомбайн BRAUD 9070L също ще бъде изложен на щанда, т. че всеки който би искал да се увери в неговите качества, е добре дошъл! От появата си през 1975 г., гроздокомбайните BRAUD винаги са предлагали най-доброто качество и висока продуктивност. Машината може да се използва целогодишно, като на беритбения модул може да се постави пръскачка, която да обслужва едновременно 6 реда, а по време на резитба може да се монтира също така и резитбен модул. С помощта на BRAUD ръчните операции се свеждат до минимум, а машината се използва продължително време, с което се съкращава времето за изплащане на инвестицията.

Пълна гама от трактори NEW HOLLAND ще бъде изложена на щанда. За първи път наживо ще бъде представен и първият трактор в света, изцяло задвижван на метан NEW HOLLAND T6.180 Methane Power, спечелил редица световни награди за иновации. T6.180 Methane Power осигурява ефективността и издръжливостта на своя дизелов еквивалент – с мощност от 175 к.с., при въртящ момент 738 Nm @ 1500 об/мин – с добавеното предимство до 30% по-ниски експлоатационни разходи. Тази изключителна ефективност се предлага в екологичен пакет: в реални полеви условия тракторът T6.180 Methane Power произвежда 99% по-малко прахови частици от еквивалентен дизел и намалява емисиите на CO2 с минимум 10% и общите емисии с 80%. T6.180 Methane Power разполага с изцяло нов двигател 6.7 литра NEF, специално разработен за селскостопански приложения от FPT Industrial, марката на силовите агрегати на CNH Industrial, и се възползва от богатия си опит в технологията за захранване на природен газ, разработен в продължение на повече от 20 години. Освен това произведените от FPT Industrial над 50 000 двигатели на природен газ свидетелстват за надеждността на тази технология и гориво. Газовите резервоари на метановия T6 се съхраняват в същото положение като дизеловите резервоари при стандартния модел Т6, което осигурява безпрепятствен достъп до кабината, както и отлична видимост от нея.

Изложените трактори от сериите T5, T6, T7 и T8 са съответстващи на най-високия стандарт за вредни емисии STAGE V. Крайъгълен камък в политиката на New Holland е стремежът за по-ефективно и рентабилно земеделие, с грижа за околната среда. В основата на този стремеж е заложена стратегията Clean Energy Leader и иновативните двигатели. В зависимост от мощностния диапазон двигателите от FPT Industrial, с които са оборудвани новите модели трактори на New Holland, отговарят на най-високите стандарти Tier 4А, Tier 4B и Stage V. Доказаните технологии ECOBlue HI-eSCR при Tier 4B и ECOBlue HI-eSCR2 при Stage V използват AdBlue за да преобразуват опасните азотни оксиди, съдържащи се в отработените газове в безвредни вода и азот. Тази система за очистване на вредните емисии не връща отработени газове към двигателя, което означава че той използва само чист и свеж въздух. Какви са ползите? Екологично чисти агрегати, които предоставят повече мощност, при намалени горивни разходи.

За първи път на щанда на  ИНТЕРАГРИ ще видите и драпер хедерите на MacDon, в рамките на стратегическото партньорство на NEW HOLLAND, обявено в края на миналата година. Базирана в Манитоба, Канада, MacDon произвежда високопроизводително оборудване за прибиране на реколтата повече от 70 години. New Holland и MacDon имат обща страст да помагат на фермерите и изпълнителите работят по-ефективно, за да прибират реколтата и да изхранват света. Макдон ще продължи да произвежда и разпространява пълната си линия от хедери за комбайни под марката MacDon за всички свои дилъри и клиенти, ползващи всички марки комбайни.

Представена за първи път на миналогодишното издание на БАТА АГРО, богатата гама прикачна техника NEW HOLLAND – плугове, култиватори, сеносъбирачи, сеноразхвърлячи, косачки, предизвика сериозен интерес с отличителната си надеждност и висока ефективност на работа, съчетаващи традиции и иновации в едно. С пакетното си предложение, комбиниращо трактор New Holland с прикачен инвентар по избор, Интерагри гарантира най-добрите условия и висока ефективност на работа, съобразено изцяло с вашите индивидуални изисквания.

Произведени в САЩ, прецизните високоскоростни сеялки KINZE гарантират дългосрочна сигурност и отлична възвръщаемост на инвестицията. Те ще бъдат представени, както в изложбената площ, така и на демо полето с 2 от своите ключови модела 6 и 12-редови директни сеялки. KINZE е синоним на прецизност до съвършенство, със сеялките си гарантирате директна сеитба с 99 % точност, при скорост 14 км/ч.

Прогресивната марка за селскостопанска техника, специализирана в машини за обработка на почвата, засяване, торене и мулчиране BEDNAR ще бъде представен със сеялката OMEGA и култиваторите SWIFTER и SWIFTERDISC, отличаващи се със своите качества при минимални обработки на почвата и характеризиращи се със здравина, надеждност и високо качество, гарантирани от чешкия производител. Чизел плугът на BEDNAR TERRALAND e предназначен за дълбоко аериране с по-ниско потребление на теглителна сила. С TERRALAND пестите време и гориво. Предсеитбеният култиватор BEDNAR SWIFTER SO_F осигурява перфектна подготовка на почвата само с едно минаване, като комбинира 7 работни операции в едно минаване и гарантира ниски разходи и висока производителност с по-висока работна скорост. SWIFTERDISC е дисков култиватор, създаден за бързо, качествено и евтино обработване на стърнища до 12 см, който може да се използва и за обработка на почвата преди сеитба. OMEGA е многофункционална сеялка с концепция за олекотена конструкция, с дискова обработка на почвата, позволяваща засяване на различни видове култури с междуредово разстояние 12,5 или 16,6 см, с широк обхват на сеитбената норма, както в конвенционалната почвена подготовка, така и в тази с минимални обработки.

Освен прикачна техника на водещите марки NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR, RAUCH, на щанда ще видите за първи път сеялки KONGSKILDE, идеални за малки и средни стопанства, добре известни със своята универсалност.  

На щанда също така ще можете да поръчате и да се консултирате относно резервни части и сервизни обслужвания на вашата техника от марките, които ИНТЕРАГРИ представлява. Ще има и специални промоционални условия за поръчка на резервни части и консумативи NEW HOLLAND.

С цел да предостави пълно обслужване на своите клиенти, като им предложи цялостни решения за земеделието, освен богато портфолио от самоходна и прикачна земеделска техника, ИТЕРАГРИ развива и разнообразие от услуги за бизнеса, като се основава на големия си опит на пазара, отличното познаване на нуждите на клиентите, както и предимствата на официалното вносителство за клиента. Част от услугите с добавена стойност за земеделския бизнес, с които ИНТЕРАГРИ се стреми да осигури дългосрочна сигурност и спокойствие на фермерите в България, са удължена гаранция до 5 години, абонамент за заместващ комбайн по време на жътва, наем на комбайн с опция закупувне, оторизиран сервиз, оригинални резервни части и консумативи, решения за дигитализация и презицно земеделие, специални предложения, съобразени с индивидуалните потребности на нашите клиенти и др.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X