Крум Неделков и Георги Събев отново са зам. министри на земеделието

Служебният премиер Гълъб Донев назначи 25 заместник-министри, а правителството, което оглави, ще проведе първото си редовно заседание в четвъртък, 4 август, от 10 часа, съобщиха от правителствената пресслужба.

За заместник-министър на земеделието е назначен Георги Събев. Притежава дългогодишен опит в сферата на европейските политики по земеделие, селско стопанство, развитие на селските райони, рибарство и международна търговия. Бил е заместник-министър на земеделието, храните и горите в периода юни 2021 г. – декември 2021 г. Икономист е по образование, завършил е Аграрния университет в Пловдив.

Поста на заместник-министър на земеделието поема също Крум Неделков. В периода май 2021 г. – декември 2021 г. е заемал длъжността зам.-министър на земеделието, храните и горите. Дългогодишен университетски преподавател, като от началото на 2020 г. до момента е зам.-декан по учебно-методичната дейност на Ветеринарномедицинския факултет при Тракийския университет. Завършил е ветеринарна медицина в същия университет.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X