Най-доброто в хранителната индустрия на ФУДТЕХ 2023

Най-качествените и разнообразни храни и продукти, най-актуалните тенденции в хранително-вкусовата промишленост и последните новости в културата на хранене могат да се видят само на ФУДТЕХ 2023. Международната изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии ще се проведе от 21 до 25 февруари в Палата №7 на Международен панаир Пловдив. 28-ото издание на събитието ще изненада изложители и посетители с обновена визия и атрактивно проектирани щандове в Града на виното и деликатесите. Запазена е концепцията за технологичната зона, която по традиция показва най-модерните съоръжения и технологични решения в хранителната промишленост. Участниците в експозицията ще демонстрират на живо техника и машини за преработка на суровини, за производство на храни, за сортиране, пакетиране и етикетиране на готова продукция.

Международната изложба ФУДТЕХ е най-динамичният и бързо развиващ се форум, тъй като отговаря на възходящите трендове в търсенето и предлагането на здравословни продукти с високо качество и съвременни производствени решения. 28-ата изложба отново се организира в партньорство с браншови асоциации и под егидата на Министерството на земеделието. Тя ще покаже най-доброто в хранителната индустрия и съпътстващите я дейности. Затова привлича професионалисти, експерти и любители на гурме линии, ресторантьори и търговци.

Интересът на изложителите е огромен и към настоящият момент са ангажирани почти всички щандове и изложбени пространства. Посетители ще преживеят един уникален кулинарен празник с богатството от вкусове и деликатеси, които ще могат да оценят в най-очаквания Конкурс на потребителя. Любителите на италианските традиции в кулинарията ще получат своята доза наслада в обособената експозиция „Вкусовете на Италия“. Богата гама от хранителни продукти, готварски съставки, деликатесни храни, характерни ястия и специфични напитки от Апенинския полуостров ще бъдат част от 28-ото издание на ФУДТЕХ.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X