Заместник-министър Чамбов към абсолвентите от ЛТУ: От Вас зависи опазването на българската гора и природа

Вие сте хората, от които зависи опазването на българската гора и природа и се надявам, че това ще бъде Вашето призвание занапред. Това каза заместник-министърът на земеделието инж. Валентин Чамбов по време на официалната церемония по връчване на дипломите на абсолвентите от Випуск 2022/2023 в Лесотехническия университет. Той допълни, че горският сектор, ветеринарната медицина, екологията, агрономството и стопанското управление имат нужда от отлично подготвени кадри. „Сигурен съм, че имате потенциала и качествата да развиете всеки един от тези отрасли. Като възпитаник на Лесотехническия университет знам, че тук се получава ценна подготовка, която е добра основа за започване на професионалното развитие“, каза още заместник-министърът.

Инж. Чамбов отбеляза, че системата на Министерството на земеделието има нужда от млади хора с добро образование, които носят в себе си стремеж за развитие. И допълни, че желанието за лично развитие е целта, която те трябва да си поставят и да следват неуморно.

В заключение заместник-министърът пожела на абсолвентите професионални успехи, благоденствие и уверено да следват пътя, който са избрали.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X