Големият разговор за българската зърнена индустрия, епизод 2 – само на Зърнена Академия 2024

Осмото издание на Зърнена Академия, на 31 октомври 2024г в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, се завръща с най-важната тема за състоянието на българския агробизнес. Началото на „Големият разговор за българската зърнена индустрия“, което  поставихме в предишното издание, ще продължи с Епизод 2, където ще се задълбочим в представянето на още гледни точки и намиране на още допирателни между различните участници във веригата на зърнения бранш.

Своеобразната кръгла маса и обсъждането, отчитащо и новите развития и реалности, с които допълнително ни предизвиква сезон 2024, ще направим в първия следобеден панел от програмата заедно с видни представители на няколко водещи компании от различни подсектори на бизнеса.

 Фермерите ще бъдат представени от Виктор Ромбаут, Земеделски производител / Изпълнителен директор в Агро Цар Петрово, който ще покаже неговата стратегия за адаптация и оцеляване в променящите се условия.

За верига на стойността в свиневъдството – от изкупуването на зърнени култури до преработката им във висококачествен фураж и ефективното изхранване на животни, ще чуем Венцеслав Славов, Предприемач и собственик / Изпълнителен директор на Аякс Груп, България.

Каква е формулата за успеха на мелничарите, ще ни обясни Калин Йонов, Главен изпълнителен директор на Лулис Мел България и Координатор по покупките на пшеница в групата на Loulis Food Ingredients Group, Гърция.

Преработвателите на маслодайни култури ще бъдат представени от Светломир Тодоров, Предприемач и основател на Кехлибар, Агрия груп холдинг, който ще ни каже какви са предизвикателствата пред маслопреработката и има ли печеливша стратегия за действие.

Визията на свързващото звено между всички тях – търговците, ще чуем от Магда Боянова, Изпълнение на договори / Пълномощник за България, Кофко Интернешънъл, България. Тя ще отговори дали има нови тенденции на пазара на зърно или просто реколтата е лоша.

 Петър Кировски от Министерството на земеделието и храните ще допълни този панел с институционален поглед върху пазарите – ще разберем какви са прогнозите на МЗХ за производството през следващите години и как заложената визия на ОСП след 2027г ще повлияе на сектора.

Заповядайте на дискусията, модерирана от Петър Димитров, Основател и старши брокер в Агрикор, в 14:30 ч. веднага след конферентния обяд и бъдете активни участници в дискусията за българския агробизнес, като задавате въпросите, които ви вълнуват!

Възползвайте се от регистрационната такса SMART, валидна до 25-ти септември!

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или асистенция за записвания:

e-mail: [email protected] ; тел: 088 499 4559

Земеделеца.бг е медиен партньор на събитието.

 

 

 

Loading

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини