MILESTONE: Близо един милион земеделци в Гласът на земеделеца

Социалните мрежи набраха скорост с годините и остават ежедневният информатор на милиони хора по света.

Дори в дни като днешният, в които Марк Зукърбърк, създател на най-големите социални плаформи, спекулира със спирането им в Европа, фейсбук остава в джоба на почти всеки европеец.

Факт е, че фейсбук промени живота ни. Той помага както на потребителите с лесни начини на комуникация, така и на малки бизнеси да достигнат техните клиенти по-лесно.

Ние, като медия сме горди, че във времена на дигитализация и модерни платформи за комуникация, успяхме да изградим общност от професионални земеделски производители.

Да предоставяме винаги най-актуалната информация в секторите – агрономия, земеделска техника, животновъдство, мениджмънт, икономика, маркетинг и пазарни анализи.

Винаги с радост отговаряме на запитванията, които получаваме ежедневно. Отразяваме проблемите в реално време на всеки свързал се с нас и желание да разкажем неговият проблем.

Гарантирано на страницата ни може да се намерят най-актуалните оферти за новите продукти и практики на пазара.

За нас е невероятно постижение и удоволствие, че за периода 2 януари – 8 февруари достигнахме до 894,495 потребителя, което направи страницата ни най-предпочитаната!

Сайтът на Гласът на земеделеца също е изцяло обновен, и през първият месец от пускането на новата визия  е посетен от 2,4 милиона потребителя.

Искаме да отделим един момент да благодарим на всеки един от вас! За нас вие, земеделците и вашето одобрение са приоритет в работата ни – вие сте нашите герои!

От екипът на „Гласът на земеделеца“

Ако искате още интересни новини, последвайте ни и на страниците ни в:

youtube – https://www.youtube.com/channel/UCI1PXfmTgyiXwH18ExI0qwg

instagram – https://www.instagram.com/zemedeleca.bg/

Подобни статии

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

X
X