Емблематична прикачна пръскачка от Tecnoma, TECNIS надминава всички очаквания по отношение на производителностTecnis се предлага в две версии (Tecnis 3100 и Tecnis II), в четири вместимости на резервоара от 3100 до 6000 литра и може да бъде снабден с щанги, вариращи от 18 до 44 метра. Възползвайте се от най-доброто по отношение на прецизност и комфорт благодарение на здравите и компактни щанги и уникалното окачване AXAIR.
 
 
TECNIS 3100
ОПРОСТЕНА. ЗДРАВА. КОМФОРТНА.
TECNOMA TECNIS 3100 предлага отлична маневреност и лекота на работа. Предлага се с 3 вида щанги до 30 м. Това е идеалната пръскачка, която извършва процеса на пръскане с грижа за прoдукцията и оператора. В допълнение, пръскачката Tecnoma Tecnis 3100 има много опции, с които да се улесни работния процес (електрически клапани, система против преливане, програма за насочване и др.). 

TECNIS II
КОМПАКТНА. МОЩНА. ИНТЕЛИГЕНТНА.
TECNOMA TECNIS II ви предлага лесна и бърза настройка, както и лесна поддръжка. Моделът Tecnis II се предлага в 3 варианта на резервоара (3500, 4500 и 6000 л) и щанги до 44 м. По този начин пръскачката се отличава по време на интензивна работа на терен. Различните обеми, позволяват да са приложими при различните по големина стопанства. Tecnoma Tecnis II е идеална за прецизно пръскане, благодарение на многобройните си интелигентни функции (ISOBUS, GPS, OSS+, изключване на дюза по дюза и др.), които помагат за оптимизиране скоростта и качеството на пръскане.
 
Основни компоненти:
• Здраво шаси
• DPAE регулиране на нормата
• Isobus терминали (Smartop, iTOP-S, iTOP)
• Резервоар с висока устойчивост на химикали
• Голямо разнообразие от щанги – HLE, LVS, LVX, L3X, Tecline,
• Разнообразие от дюзодържачи
• Окачване Axair

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини