АГРОТРОН-М подготвя силно участие на АГРА 2022 с техника от най-висок клас

Остават броени дни до началото на 30-то юбилейно издание на Международна селскостопанска изложба АГРА 2022, което ще се проведе от 09 до 13 март на Международен панаир Пловдив. Фирма АГРОТРОН-М, един от водещите вносители на земеделска техника у нас, подготвя своето мащабно участие със заявката да покаже голямо разнообразие от иновативни машини и предложи специални ценови оферти по време на събитието.

На щанда на АГРОТРОН-М, който ще бъде позициониран в Палата 3, посетителите на изложението ще имат възможността да разгледат на живо най-последните новости при селскостопанските машини и инвентар на марките, които компанията представлява на българския пазар – HORSCH, OLIMAC, STRAUTMANN, TEHNOS и ERMO.

Големите акценти в участието на АГРОТРОН-М на изложението АГРА 2022 ще бъдат:

– Прецизните пролетни сеялки HORSCH MAESTRO, покоряващи с бързина, безупречна прецизност и универсалност.

Благодарение на уникалната им дозираща система с електрическо задвижване и големите бункери за семена и тор е възможна високопроизводителна и точна сеитбата на царевица, слънчоглед, захарно цвекло, сорго, рапица, соя и други видове бобови култури при всякакви условия.

– Интелигентните пръскачки HORSCH LEEB, които поставят нови стандарти в растителната защита.

 Те предлагат изключителна гъвкавост по отношение на оборудване и параметри – различен капацитет и материал на резервоара, работна ширина на щангите, работна височина, производителност на помпата, извършване на секционен контрол, избор на частични ширини и др. Посредством автоматичното управление на щангите BoomControl се постига постоянно отстояние от обекта на опръскване и перфектно обливане на растенията.  

– Компактни къси дискови брани HORSCH JOKER за точна и бърза обработка на стърнища.

 Надеждната и иновативната им дискова система DiscSystem гарантира оптимално
качество на размесване и подравняване. Те са изключително неподатливи на задръсвания и при високи работни скорости поради окачването на дисковете по двойки с голяма проходимост.  

– Адаптерите за жътва OLIMAC Drago, които са подходящи за всеки тип и всяка марка комбайни. Те са оборудвани с изключителни характеристики, позволяващи прибиране на цялостна реколта без загуби и при по-висока работна скорост.

Моделът за жътва на царевица Drago GT е единственият адаптер в отрасъла, оборудван с автоматични саморегулиращи се окачени дънни пластини и двоен раздробител за стъбла. Друг модел адаптери, който ще бъде представен на АГРА 2022 е Drago 2 спостоянно висока производителност при полегнали царевични растения, благодарение на малкия работен ъгъл от 18° и автоматично регулиращите се пластини. Посетители на изложението ще могат да се запознаят отблизо и с Drago GOLD, първият адаптер за жътва на слънчоглед и специални култури, като сорго и коноп, оборудван с най-големия напречен шнек в отрасъла (ᴓ 500 мм).  

– Фуражораздаващи миксери STRAUTMANN, спомагащи за покачване на продуктивността в модерните стопанства за млекопроизводство.

Те са оборудвани с мощен Vario2 – миксиращ шнек с патентовано разположение на ножовете и издръжлива ъглова предавка за интензивна обработка на материала и хомогенно смесване на фуража.

– Универсални мулчери и шредери TEHNOS с електронно балансиран ротор с патентовано нисковибрационно Low Vib (LW) разпределение на чуковете за намалени вибрации, минимални деформации и напрежения от огъване.

– Продълбочители ERMO LEVANTE, осигуряващи прецизна работа в дълбоки условия.

Рамката им е изградена от стомана с висока устойчивост, оборудвана с Hardox 400 органи със специфичен дизайн, който позволява прогресивно проникване с ниско абсорбиране на мощност.

Продуктовите специалисти на АГРОТРОН-М ще Ви очакват от 09 до 13 март на АГРА 2022, Палата 3, за да Ви предоставят детайлна информация за най-новите продуктови иновации в селскостопанската техника и да Ви консултират в избора на най-подходящата техника за Вашето стопанство.

За повече информация се свържете с АГРОТРОН-М: +359 601 67 138; +359 892 494 242; [email protected] и www.agrotron.bg

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X