Manitou представи: 12 нови модела компактни товарачи

Най-големият производител на подемна техника Manitou разшири продуктовата си гама

И през 2022 г. Manitou затвърди позицията си на водеща марка телескопични товарачи както на световно ниво, така и на българския пазар. Производителят внедрява множество иновации в своите телескопични товарачи, които допринасят за по-голяма удовлетвореност от тяхната употреба и спестяват средства за ежедневна поддръжка.
Товаро-разтоварните дейности заемат важна част от ежедневната работа в земеделското стопанство. Повдигането на товари е в сърцето на бизнеса на Manitou Group. Възможностите на машините на компанията отговарят на всички потребности за повдигане на материали, без значение в кой континент, държава, на какъв терен или приложение. Manitou отстоява своята лидерска позиция и стремеж да предлага решения и сервиз чрез повишаване на ползите за своите клиенти.

Чрез икономически модел, базиращ се на бизнес, създаващ решения, услуги и стойност за клиентите, Manitou изгради и отстоява своята репутация като я превърна в своя стратегия по изключително прагматичен и иновативен начин.
Шест нови колесни товарача с чупеща рама Manitou са пуснати в производство.
Товароносимостта им варира от 700 до 1500 килограма. Височината на повдигане е 2,5 м за версията с къса стрела и 3 метра за версията с дълга стрела.

Тези по-малки товарачи ще се присъединят към 10 други съчленени товарачи от Manitou. Новите модели са по-големи, мощността им започва от 60 к.с. и достига до 143 конски сили.
Mодели, фокусирани върху селскостопанския сектор и поддръжката: Manitou MLA 2-25, MLA 3-25, MLA 4-50 H и MLA 5-50.
Всички товарачи са оборудвани с хидростатични трансмисии. От Manitou Group казват, че също са направили товарачите по-ергономични от своите предшественици.
Капаците на двигателя на моделите от серия 3 и 4 са скъсени и двигателите са разположени надлъжно, за да се намали размерът на товарача. Предназначени са за маневриране в ограничено пространство. Машините се управляват с джойстик и имат 360-градусов обзор от кабината.
За да се улесни поддръжката, двигателите и акумулаторите са разположени в задната част на товарачите. Те могат да работят и с различни приспособления на Manitou, включително кофи, вилици, грейдери и шнекове.


Новите товарачи ще бъдат пуснати в продажба в Европа през лятото на 2022 г.
Всички модели от новите серии мини челни товарачи и товарачи с чупеща рама на Manitou, може да откриете в търговско-сервизните бази в цялата страна на официалния представител на марката за България – ЗЛАТЕКС ООД .

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X