АГРОТАЙМ ТЕХНИК – Надеждният партньор за вашите земи и бизнес

Вярваме, че грижата и прецизността ще ни помогнат да обработваме земята си по-лесно, ефективно и резултатно. Нашата цел е да предложим качествена селскостопанска техника, както и ремонт и поддръжка на най-високо ниво, казва  Лазар Лазов, управител на фирма „Агротайм техник“, град Исперих

Агротайм Техник ООД е дъщерна компания на Агротайм ЕООД, с предмет на дейност сервиз и продажба на земеделска техника, както и услуги, свързани със земеделието и по-конкретно с прецизното земеделие, разказlа Лазар Лазов, управител на фирма „Агротайм техник“, град Исперих. Фирмата е създадена през 2017 т. Първият изцяло нов сервизен център е открит през 2019 г. Той е разположен на площ от над 2000 кв. м. В него има сервизна база с 8 работни зони. Оборудван е с изцяло ново и модерно оборудване – от инструменти до всякакви системи, които подпомагат работата на механиците.
Идеята за този сервиз се роди от необходимостта. В земеделието работата трябва да се свърши бързо. Заради нуждата от ремонт на нашите машини, заради необходимостта от една качествена услуга.

Смятам, че предлагаме такава качествена услуга и на нашите клиенти, обяснява Лазар Лазов. Това е голяма отговорност. Целта ни е да сме постоянни в качеството, което предлагаме.
Идеята ни е да обхванем района в радиус 70-80 км около Исперих, което позволява реакция в рамките на деня да сме на полето, да открием проблема и ако може да се отстрани на място, да го отстраним. Ако не, разполагаме с платформа за транспорт до 40 тона, за да можем да докараме машината в сервиза.
Извършваме от диагностика на машините, софтуерна диагностика, диагностика на хидравлична система до монтаж и демонтаж на гуми до 52 цола; разполагаме със стотонна хидравлична преса; предлагаме сервиз на климатична инсталация. Предлагаме и мобилен сервиз. Сервизните ни автомобили са оборудвани с всичко необходимо, за да се извърши ремонт на полето.
Към сервиза има прилежащ склад, в който непрекъснато има големи наличности от резервни части. Това помага за бързото провеждане на ремонтните дейности.
Нашите механици са висококвалифицирани и с над 15 години опит. С помощта на най-новите технологии ние ремонтираме всички видове земеделска техника – от всички модели трактори до усъвършенствани сеялки без оран. Към момента нямаме машина, която да не сме успели да ремонтираме качествено дори и по отношение на софтуера. Имаме 9 сервизни техника плюс заварчик и стругар.
Постоянно инвестираме в обучение на персонала, техника, както и в най-различни софтуерни диагностики, защото при съвременните машини с толкова много електроника, основното е откриването на проблема. Имаме мобилни екипи, които по време на кампания са в постоянно движение.
В Агротайм техник техник в момента работят 17 души, като 11 от тях са в сервиза.
Сградата на сервиза е изградена според всички екологични тенденции и норми за енергийна ефективност.
При земеделската техника предлагаме различни марки, на по-голямата част от които сме официални вносители за България. Това са ремаркета и цистерни за органична тор Samson. Фирмата е датска, лидер на пазара за такъв тип оборудване.
Представляваме френските ремаркета и цистерни Pichon. При тях съотношението цена-качество е може би най-доброто на пазара. Предлагаме и марката Rink – немски ремаркета за оборска тора за лозя и овощни градини.
Агротайм Техник е единствената компания в България с толкова богато портфолио в тази сфера. В България все повече се търси такъв тип оборудване, предвид недостига и цените на торовете. Това е една много добра алтернатива. А и предвид Зелената сделка и всички регулации по отношение на използването на органичните торове, които предстои да се въведат, тези машини ще се търсят все повече. Освен това органичната тор има прекрасни свойства за почвата.
Предлагаме лозаро-овощарско оборудване Corbins, Испания. Фирмата предлага цялостно оборудване за лозя и овощни градини. Rolmaco, Полша – култиватори, дискови брани, прикачен инвентар. Корейските трактори LS – компактни машини до 100 к.с.
Предлагаме Agrometal – аржентинските сеялки за No-Till. Лидер в тази сфера, бранд, който успешно представяме на българския пазар.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X