Важно за всички потребители на Системата за електронни услуги

Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) въведе нова функционалност, посредством която всеки регистриран потребител на Системата за електронни услуги (СЕУ) е необходимо да потвърди достъпа до посочения в потребителския му профил e-mail адрес. Чрез нововъведението се повишава сигурността на потребителските профили и се осъществява по-висока защита на комуникация с потребителите на Системата.
Процесът на потвърждаване на e-mail адрес се постига в няколко лесни стъпки. При вход в СЕУ, посредством въвеждане на правилно потребителско име и парола за достъп, Системата изпраща e-mail съобщение, съдържащо линк за потвърждение. Необходимо е потребителят да последва линка и да потвърди действието, след което e-mail адресът бива потвърден и потребителят може да продължи с работата си в Системата.
В услуга на потребителите ДФЗ публикува и видео указание в YouTube канала си, в което визуално се представят стъпките от процеса на потвърждаване на e-mail адрес.
Тази функционалност е част от редица нови функционалности, които ДФЗ разработва с цел оптимизиране и надграждане на СЕУ, предвид нейното нарастващо значение в процеса на подпомагане на земеделските производител

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини