New Holland CR11 от Интерагри България – впечатляваща премиера на БАТА АГРО

В края на миналата година на Агритехника в Хановер, New Holland представи зърнокомбайн CR11, най-новата усъвършенствана версия на серията Гинес рекордьори. Новият CR11 надгражда успеха на настоящия водещ комбайн на New Holland, който се оглавява от CR10.90 и държи световния рекорд за най-много пшеница, прибрана за осем часа 797,656 тона, в продължение на почти десетилетие, считано от 15 август 2014 насам.

CR11 предлага ненадмината ефективност и рентабилност и невиждано ниски разходи за прибиране на реколтата на големите зърнопроизводители. Изцяло новият комбайн е проектиран и се произвежда в Центъра за върхови постижения в областта на прибиращата техника на New Holland в Зеделгем, Белгия. Благодарение на автоматизация от ново ниво, той предлага върхова производителност, като свежда загубите на зърно до пренебрежимо ниски стойности близки до нула, с най-добро качество на зърното и перфектно управление на остатъците.

CR11 ще бъде достъпен за продажба от края на 2024 г., а в България за първи път на щанда ни на БАТА АГРО през май посетителите на изложението видяха на живо невероятната машина. За нас е голяма чест да представим в България единственият носител на златен медал от Агритехника на щанда на ИНТЕРАГРИ и очакваме огромен интерес към тази машина.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X