Биостарт: Насърчава покълването на семената и устойчивостта на растенията на стрес

РАСТИТЕЛЕН БИОСТИМУЛАТОР ЗА ОБРАБОТКА НА СЕМЕНА, СЪДЪРЖАЩ И МИКОРИЗА

БИОСТАРТ насърчава покълването на семената и развитието на растенията. Подобрява жизнеността на растенията, те стават по-устойчиви на болести. Насърчава развитието на кореновата система. Подобрява устойчивостта на зимните култури към студ и тяхната вегетация през пролетта. Подобрява устойчивостта на растенията към суша и други стресови фактори. Зърнените култури показват по-добри хранителни стойности. Подобрява микробиологичната активност на почвата.

ФОРМА НА ПРОДУКТА: прахообразна формулация, опаковани в 1 кг. и 5 кг.

СЪСТАВ НА ПРОДУКТА: Щамове на микроорганизми: Bacillus subtilis, Paenibacillus azotofixans, Bacillus megaterium, Bacillus mucilaginosus, Bacillus mycoides, Trichoderma viride (общо повече от 1 x 10^9 cfu/g); микоризни гъби 1 x 10^7 cfu/g.

ИЗПОЛЗВАНЕ И ДОЗИ:

Пшеница,  – 1 кг/т Обща норма на разтвора 10 л/т. Обработените сема от пшеница може да се съхраняват до 6 месеца с влажност 12-14%.

Зърнени култури:
Пшеница 1 кг – за 1 т. семена
Царевица 400 гр. за 100 кг. семена
Слънчоглед 1 кг. за 100 кг. семена
Рапица 300 гр. за 10 кг.

Фасул (грах, фасул и др.) 1 кг/т Обща норма на разтвор 10 л/т

Картофи и други зеленчуци 1-2 кг/т Обща норма на разтвор 30 л/т

ПРИГОТВЯНЕ НА РАЗТВОРА: Смесете необходимото количество БиоСтарт с вода. Продуктът може да се смесва с повечето торове и пестициди, освен ако не е посочено друго от производителя. Приготвеният разтвор трябва да се използва в рамките на 6 часа след приготвянето. Покритите семена с влажност 12-14% могат да се съхраняват до един месец в среда с контролирана температура.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини