Русия кани наши фермери на големи селскостопански изложения

Руската федерация дава възможност на български фермери да участват в големи селскостопански изложения, планирани през настоящата година. Информация за това е подадена от посолството на България в Москва до ресорни държавни агенции и браншови организации.

Първото изложение – 29-то Международно изложение за хранителни продукти, напитки и суровини за тяхно производство „ПРОДЕКСПО“ ще се проведе в периода 7-11 февруари 2022 г. в град Москва, в Изложбения комплекс „Експоцентър“. Изложението се явява голям форум за Русия и Европа, където ежегодно се представят авторитетни компании в сферата на хранителните продукти и напитки.

В периода 20-23 септември 2022 г. в град Москва, в Международния изложбен център „Крокус Експо“, павилион 3, ще се проведе 31 –то изложение за хранителни продукти WORLD FOOD MOSCOW.

В периода 10-14 октомври 2022 г. в град Москва, в Изложбения комплекс „Експоцентър“ ще се състои 27-то Международно изложение за оборудване, технологии, суровини и ингредиенти за хранителната и преработващата промишленост „АГРОПРОДМАШ“.

Българските производители и износители на земеделска продукция могат да разчитат на подкрепа във връзка с организирането и провеждането на мероприятия в Руската Федерация и дейности, свързани с износа на земеделска продукция от Република България в Руската Федерация, казва се още в съобщението.

Стоимена Александрова

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X