Изложение Дунавски овощари 2022 дава среща на сектора в Русе на 26 март

След двугодишна пауза заради ковид епидемията на 26 март 2022 /Събота/ Съюзът на Дунавските овощари организра петото издание на изложението Дунавски овощари 2022 в Русе.  Участие в петото издание на форума ще вземат компании с фокус в обслужването на овощарския сектор – производство на посадъчен материал, препарати за растителна защита, торове. Ще бъде предоставена възможност за изложение на земеделска техника и оборудване, съоръжения, капково напояване. Ще се представят и фирми в областта на агроконсултации, финансиране и др., а входът е свободен за всички посетители!


Очаква се чуждестранно участие, на фирми от Полша, Испания, Румъния и Русия.


След положителните отзиви от B2B срещите в предходни издания, тази година отново се предвижда дискусионен панел и възможност за директни срещи на земеделските стопани с представители на преработватели, търговци на едро, търговски вериги и други.


Семинарната част на изложението включва презентации на НССЗ по актуални теми, научни презентации в областта на овощарството, дискусии.


За първи път в рамките на събитието е планирано провеждането и на фермерски базар за регионални агро продукти. В него ще се включат производители на плодове, зеленчуци, посадъчен материал, мед, ядки, вино, натурални сокове, сушени плодове, конфитюри и сладка.


За откриването на изложението са изпратени покани към министъра на земеделието, изпълнителния директор на ДФ “Земеделие”, областни служби по земеделие, кметове, институции и др.


Изложението “Дунавски овощари” 2022 се организира от Съюза на Дунавските овощари. Ще се проведе В ОЗК Арена – Русе с подкрепата на Министерството на земеделието и ДФ „Земеделие” и при стриктно спазване на въведените в страната противоепидемични мерки. За посетителите без зелен сертификат ще бъдат безвъзмездно осигурени бързи антигенни тестове за covid19.

Повече за събитието:
http://sdobg.com/16/dunavski-ovoshtari/dunavski-ovoshtari-2022-shte-se-provede-na-26-mart-2022/232/

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X