Портфолиото на компанията в царевица има хербицидни решения дори за най-упоритите плевели

Скъпи приятели,
Всички ние имаме общо бъдеще и то е многообещаващо! 2022-ра ще Ви направи още по-уверени в своите сили и по-близо до високите цели, които си поставяте! Защото вие сте номер едно, Вие сте професионалистите и Вашият избор е мъдър, защото идва от практиката! Затова с радост Ви представяме нашето портфолио в царевица – знаем, че ще оцените по достойнство силните ни страни.
А сега позволете ни да Ви представим нашите решения за чисти царевични посеви:
Принципал® Плюс! Едва ли този топхербицид се нуждае от специално представяне, защото Вие го познавате добре и разчитате на него от години.
Нарекохте го КОСАЧКАТА. Принципал® Плюс 66,5 ВГ се отличава с много предимства: широк спектър на контролираните плевели, отлична селективност спрямо културното растение, пълно системно действие, бърз инициален ефект. Прилага се вегетационно от 2-ри до 6-и лист на царевицата. Принципал® Плюс е комплексно предложение в технологията само за вегетационна борба с плевелите при царевица, без използване на почвен хербицид.
Ариго® ВГ е вече доказал и показал безотказното си действие срещу плевелите при царевица. Ариго® ВГ е хербицид за контрол на едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели. Едно третиране е достатъчно за контрол на плевелите. Едновременно контролира поникналите към момента на пръскането плевелни растения, но и вторично поникващите широколистни видове чрез почвеното действие в рамките на до 3 седмици. Не е нужно да се смесва с друг хербицид за разширяване спектъра на действие. Притежава отлична селективност към културата и няма ограничение за последващи култури. Приложението на Ариго е изключително гъвкаво от 2-ри до 8-и лист на културата.
Виктус® ОД е системен, вегетационен, хербицид за борба срещу едногодишни и многогодишни житни и някои широколистни плевели при царевица. Прилага се вегетационно от 1-ви до 8-и лист в доза 125 мл/дка, в най-иновативната формулация за контрол на плевелите – маслена дисперсия ОД. Формулацията позволява много бързо и пълно проникване на хербицида в плевелите и висока ефикасност спрямо тях, в сравнение с аналогични хербициди.
Кабадекс® Екстра е вегетационен хербицид за контрол на широколистни плевели при царевица, отглеждана за зърно и силаж. Притежава системно действие и видимият ефект се появява бързо след третирането. Допълнителното почвено действие предотвратява развитието на вторично поникващите широколистни плевели, като едновременно е 100% селективен към културата. Прилага се от 2-ри до 6-и лист на културата в доза 30 мл/дка.
Мустанг® – селективен системен хербицид за борба с широколистни плевели в царевица за зърно и силаж, включително устойчиви на хормоноподобните хербициди.
Приложението му е вегетационно от 3-ти до 5-и лист на културата в доза 40 – 60 мл/дка в зависимост от фазата и плътността на плевелите. Без проблеми за следващата култура в сеитбооборота, както и напълно селективен към културата. Мустанг® може да се смесва с противожитни хербициди, листни торове и инсектициди.
Старане® Голд е вегетационен хербицид за контрол на широколистни плевели при царевица. Еталон срещу поветица и фасулче, които са изключително упорити за справяне с хербициди плевели при царевицата. Той е комбинация от активните вещества флуроксипир и флорасулам, които са с различен механизъм на действие и така предоставят отличен контрол срещу плевелите. Прилага се от 1-ви до 6-и лист на царевицата в доза 120 мл/дка.
Дерби® Супер Едно /Ланселот® – официално получи през 2021 г. регистрация за употреба при царевица за зърно и силаж! С отличния си ефект срещу широколистни плевели и изключително конкурентната си цена Дерби®/Ланселот® вече може да се прилага вегетационно от 2-ри до 6-и лист на културата, в доза 3,3 г/дка, като се препоръчва в комбинация с прилепител Виволт™ 90 – 0,1%.
Дерби®/Ланселот® работи перфектно при оптимална влажност на почвата, при която плевелите се развиват нормално. Ниските температури до 5°C и температурни амплитуди не влияят на действието му. Действа предимно като вегетационен хербицид, но притежава и почвено действие до 2-3 седмици срещу вторично поникващи плевели.
Поради силното търсене от Вас, фермерите, и през 2022 г. очаквайте по-добрата цена с пакетните ни предложения:
Виктус® ОД + Мустанг®
или
Виктус® ОД + Кабадекс™ Eкстра
Тези пакети ще осигурят безупречно справяне с плевелите при царевица с възможност за гъвкаво приложение, съобразно преобладаващото поникване – житни или широколистни.
Скъпи приятели, желаем Ви успешна земеделска кампания! Ние ще бъдем винаги до Вас, когато ни потърсите за съвет или помощ! Земеделието е нашата обща мисия – да я изпълним!

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини