Съюзът на птицевъдите организира 42-ра международна конференция и бизнес изложение „ПТИЦЕВЪДСТВО 2022“

Събитието ще се проведе от 12 до 14 октомври в х-л «Империал», град Пловдив

Най-мащабното бизнес изложение, посветено на птицевъдния сектор, ще се проведе от 12 до 14 октомври в хотел «Империал», град Пловдив.

Програмата на Конференцията включва презентации от международно признати учени и специалисти с впечатляваща биография, които имат огромен принос за развитието на птицевъдния отрасъл, както и актуална информация по отношение на епизоотичната обстановка в България и предвидените от държавата мерки за преодоляване на икономическите загуби от войната в Украйна и компенсации за хуманно отношение към птиците.

В Изложението ще имате възможност да посетите щандовете на 20 водещи фирми от национален и световен мащаб, които с удоволствие ще представят последните новости в сектор «Птицевъдството». Ще намерите решение на всички проблеми в областта на генетиката, храненето на домашни птици, технологиите на отглеждане, здравето на птиците, лабораторната диагностика, хигиената на фермите и опаковането на яйца.

Ние сме убедени, че международния обмен на информация и знания е ключът към прогрес и икономически успехи. Формирането на последователна национална и европейска политика в областта на земеделието е задължително условие за постигането на икономическа устойчивост и климатична неутралност.

Събитието ще бъде уважено от министъра на земеделието Явор Гечев. На конференцията ще присъстват и заместник-министърът доц. Крум Неделков, изпълнителният директор на Българска агенция по безопасност на храните д-р Христо Вълчанов, изпълнителният директор на Държавен фонд Земеделие г-н Георги Тахов и неговият заместник г-н Георги Динев, изпълнителният директор на Центъра за оценка на риска по хранителната ветига д-р Койчо Коев, председателят на Българска стопанска камара г-н Добри Митрев, както и представители на браншови организации и експерти.

Нашите гости от МЗм, ДФЗ и БАБХ ще се запознаят от първо лице с актуалните проблеми и предизвикателствата в Птицевъдството.  

За домакин на Международната конференция и Изложение по Птицевъдство 2022 избрахме прекрасният Пловдив – един от най старите градове в Европа https://youtu.be/Ighr9rR8q8E, характерен със своите антични и възрожденски културни забележителности, който през 2019 беше номиниран за Европейска столица на Културата.

Хотел Империал Пловдив, който е член на световната група Radisson Individuals, ще осигури необходимият комфорт за Вашият  приятен престой.

Екипътна Съюза на птицевъдите в България Ви очаква!

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X