Кошерът Beeamond

Докъде може да стигне изобретателният човек

СИСТЕМАТА BEEAMOND Е ИНОВАТИВЕН ПРОДУКТ, СПЕЦИАЛНО ПРОЕКТИРАН ДА ВИ ПОЗВОЛИ ДА СЪБИРАТЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ МЕДОНОСНИ ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ В ЕДНО.

Така изглежда естетичният модел

Естетичен модел
Ако някога сте обмисляли да опознаете повече медоносните пчели, това е правилният продукт за вас. Моделът Esthetic е създаден за наблюдение и наслаждаване на микросвета на пчелите. Това предложение е идеално за отглеждане на медоносни пчели в дома ви и за привикване към новото ви хоби и без съмнение ще привлече вниманието на всички хора (5–105 години), като ще забавлява вашите клиенти и посетители.
Този модел включва:
Шестоъгълно тяло
Хранилка
Входен комплект
Пчелна кутия
Въртяща се стойка за стена
Бариерни карти
Приставка за пчелната майка
Предимства на продукта

Естетичният модел може да се използва като декорация на околната среда и образователни средства. Чрез активирането на системата Beeamond можете да стимулирате процеса на опрашване и да подпомогнете биоразнообразието в местните райони. Ако вече отглеждате медоносни пчели, този продукт може да бъде чудесно устройство за наблюдение и индикатор за процесите, които се случват във вашия пчелен двор (напр. летене, приходи от фураж, изобилие от полени). Гледането на излюпване на медоносни пчели, танцуване на комуникация и изграждане на восъчни пити може да ви даде истинско спокойствие и по-дълбоко вникване в естествените процеси, които се случват около тези нежни същества.
Моделът Esthetic предоставя първото изживяване на пчелна колония на закрито, което ви позволява да съберете знания за всичко, което тези същества на 150 милиона години могат да предоставят на хората. Това е лазерно изрязана прецизно изработена система от устойчиво акрилно стъкло с гарантирана безопасност на безконтактно пчеларство поради използването на бариерни карти.


Продуктивен модел
Възползвайте се от пчелните продукти с продуктивен модел, който е проектиран с уреди за събиране на цветен прашец и прополис и комплект за инхалация с пчелен въздух. Тази революционна вътрешна система ще ви направи по-здрави с пресни пчелни продукти, които идват директно от вашите медоносни пчели.
Този модел включва:
Шестоъгълно тяло
Хранилка
Входен комплект
Пчелна кутия
Въртяща се стойка за стена
Бариерни карти
Приставка за пчелната майка
Колектор на прашец
Колектор на прополис
Комплект за инхалация
Предимства на продукта

Прашецът е много чувствителен биоматериал и е почти невъзможно да бъде закупен в прясна форма (тъй като се съхранява само като топлинно изсушен или дълбоко замразен). Прашецът е най-добър в прясно състояние, тъй като има най-голяма хранителна стойност, когато се консумира по този начин. Освен това, много къщи за пчели ви позволяват да използвате техните медицински стаи за инхалационна терапия, но тези места обикновено са далеч.
Със съществуващите технологии събирането на всякакви пчелни продукти на закрито беше немислимо досега. С този модел на Beeamond можете да се насладите на своите пчелни продукти и да имате собствен комплект за инхалационна терапия с пчелен въздух, заедно с възможност да наблюдавате медоносните пчели.
Професионален модел
С най-усъвършенстван продукт – Beeamond Professional модел, вие имате шанс да изпитате напълно всички предимства на пчелните продукти и услуги. Предлага се с два допълнителни уреда – медосборник и комплект за терапия с пчелна отрова. Имайки предвид броя на приставките и тяхната модулност (всяка приставка може да бъде приложена към която и да е страна на шестоъгълното тяло, което желаете със същия принцип на свързване), вие ще можете да регулирате Beeamond System подобно на пъзел в множество комбинации.
Този модел включва:
Шестоъгълно тяло
Хранилка
Входен комплект
Пчелна кутия
Въртяща се стойка за стена
Бариерни карти
Приставка за пчелната майка
Колектор на прашец
Колектор на прополис
Комплект за инхалация
Събирач на мед
Комплект за пчелна отрова

Вътрешната кошерна система Beeamond предлага уникална възможност да се насладите на предимствата на пчеларството, като същевременно гарантирате пълна безопасност в уюта на собствения си дом. Можете да имате най-доброто изживяване в наблюдението на протичащия процес на пчелите при производството на мед. Цялата шестоъгълна конструкция е специално проектирана за ръчно регулиране.

Пълната версия е достъпна само за абонати на електронното издание на вестник „Гласът на земеделеца“. Абонирайте се тук!

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X