Коледната песен на БУЛАГРО

Тази Коледа Булагро реши да зарадва всички свои клиенти и партньори с един необичаен подарък – подготвихме наша Коледна Песен! Още по-важно – обвързахме създаването на песента с една благотворителна кауза, която подкрепяме. Това съобщиха от компанията и обясниха повече.

 Идеята зад нея се роди още в началото на годината, а процесът по създаването й беше дълъг и предизвикателен, но крайният резултат надмина очакванията ни. Вложихме в нея много положителна енергия и емоции, които се надяваме да успеем да ви предадем!

Продуцент на звукозаписа е Петър Дундаков, а автор на текста е Георги Тенев. Екипът от музиканти и изпълнители, ангажирани в изпълнението, надхвърля сто души, включително детски хор от двайсет и пет невероятни талантливи деца. 

Тази година нашият коледен подарък към Вас е носител на важно послание – нека ЗАЕДНО бъдем по-добри и помогнем на онези от нас, поставени в неравностойно положение, да изживеят своя вълшебен празник!

Всеки от вас, който има желание, може да се включи в благотворителната ни Коледна инициатива, като си закупи USB флаш памет, на която сме записали аудио и видео версии на Коледната ни песен. Събраните средства ще дарим на Фондация „Свети Никола“ в подкрепа на инициативата за организиране на Коледни и Новогодишни тържества и празнични обяди за 520 деца и младежи, лишени от родителска грижа, както и 235 жени и мъже от центрове за настаняване на възрастни с увреждания и домове за стари хора. Вярваме, че по този начин ще внесем радост и увереност в живота на тези деца, младежи, самотни и възрастни хора.

Да направиш добро, да дадеш шанс за достоен живот, да дариш усмивка, да подадеш ръка, когато някой се нуждае от опора, да вдъхнеш кураж, когато някой е обезверен – това е възвишено!

Можете да се включите в благотворителната ни кампания със сума според Вашите възможности и желание. Срещу дарената сума ще Ви бъде издаден договор за дарение от Фондация „Христофор Бунарджиев“. Ако направите дарението през фирмата си по банков път, ще можете да ползвате данъчно облекчение по ЗКПО.

Дарителска сметка на Фондация “Христофор Бунарджиев” в BGN:

BG18RZBB91551005689152
BIC: RZBBBGSF
Райфайзен Банк България ЕАД

ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

ЧЕСТИТА КОЛЕДА  ОТ БУЛАГРО!

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X