Нов флагман при тракторите на Massey Ferguson ще направи дебют на Агритехника

Massey Ferguson, световна марка на AGCO (NYSE: AGCO), с гордост съобщава, че напълно нов флагмански трактор ще направи своя дебют на предстоящото изложение Agritechnica в Хановер на 12 ноември от 8.30 ч. на щанда на MF – зала 20, щанд A27. Добавянето на новия трактор към гамата означава, че фермерите ще се възползват от по-голям избор от модели и мощности.

Най-мощният трактор, създаван някога във фабриката в Бове във Франция: новият флагман вече е избран за финалист в уважаваното състезание Трактор на годината.

Въвеждайки нова ера на изключителен дизайн за осигуряване на максимална производителност, новият трактор съчетава мощност с гъвкавост, за да отговори на разнообразните нужди на съвременното земеделие по целия свят.

Новата просторна кабина гарантира, че операторите ще работят комфортно. Стандартната спецификация MF Exclusive осигурява високо ниво на лесен за използване контрол и свързаност за максимално увеличаване на производителността, улесняване на работата и намаляване на умората на оператора.

С този трактор Massey Ferguson въвежда и нова автоматизация на високо ниво. Оборудвани с най-новите технологии, операторите ще могат напълно да възприемат интелигентни земеделски техники за повишаване на прецизността и производителността, което води до подобрена устойчивост.

Актуализиран мощен и икономичен двигател осигурява висока мощност и въртящ момент, с опростени системи за намаляване на разходите за поддръжка и експлоатация. Ефективният задвижващ агрегат е съчетан с по-силна, подобрена трансмисия, осигуряваща гладко и ефективно задвижване.

Изграден върху здраво шаси, тракторът е оборудван с мощни предни и задни връзки и високоефективна хидравлика за управление на широка гама от приспособления. Гъвкавият дизайн е идеално подходящ за захранване на голямо оборудване на полето, както и за безопасно и икономично транспортиране на тежки товари по пътя.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X