Ивайло Манолов: Всеки един уважаващ себе си фермер трябва да притежава Väderstad Tempo

„Пролетна сеитба 2021 със сеялките Väderstad Tempo в стопанството на ЕТ Спас Димитров – Димитрина Петрова

Ивайло Манолов от село Коларци, общ. Тервел работи с Vaderstad Tempo от 2018 г. Посещаваме го в неговото стопанство, в което се обработват 20 000 дка, за да ни сподели какво означава за него работата с  Vaderstad Tempo:

Преди три години закупихме в нашето стопанство Tempo F. Видяхме, че при всякакви условия сеялката се справя перфектно и решихме да закупим и моделът – Tempo V. Когато отидохме на първата сеитба със сеялка Tempo F бяхме силно впечатлени – еднакво изникнали растения, на еднакво разстояние, имаше перфектни условия за един перфектно добър добив.

Целта на фермерът е прецизна, скоростна и точна сеитба, за която важните фактори са срокът на засяване, дълбочината, разстоянието между растенията и посевната норма, което се постига лесно с Vaderstad Tempo, според Ивайло Манолов.

Той споделя и за увеличената продуктивност:

Откакто имаме двете сеялки Vaderstad Tempo успяваме да засеем с 30 % повече отколкото преди с три трактора, три осем редови сеялки и трима оператори и не на последно място много по-качествено.

Оценката за работата с екипа на Тайтън Машинъри:

И при двете доставки на сеялките екипът на Тайтън Машинъри си спазиха сроковете, за което им благодарим. Когато пускахме машините в експлоатация, бяха много точни и ясни в консултациите.

Посланието, което отправя Ивайло  Манолов за работата с Vaderstad Tempo:

Ние сме на мнение, че всеки един уважаващ себе си фермер трябва да притежава Vaderstad Tempo.

За да гледате всички видеа от поредицата „Пролетна сеитба 2021 със сеялките Vaderstad Tempo”,  може да се абонирате за YouTube канала на Тайтън Машинъри тук или да следите Facebook страницата на компанията тук. 

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here