Дронове, роботи и соларна енергия за земеделие на щанда на НИК

в Палата 2 на Международния панаир в Пловдив

Тазгодишното издание на АГРА (9-13 март) придобива нови мащаби и се издига на световно ниво с показване както на технологии за прецизно земеделие, така и на едра земеделска техника. По традиция Международната селскостопанска изложба се провежда в Международен панаир Пловдив.
Новата локация на НИК е в Палата 2, където ще представи утвърдени земеделски технологии, като дисплеи и управления на бранд номер едно в прецизното земеделие Trimble и изцяло нови такива, като селскостопанските дронове и роботи XAG и фотоволтаични централи с възможност за следене на слънцето за по-висока енергийна ефективност от Valley. Премиера на щанда ще направят и висок клас сеносъбирачи RОС, на които НИК става официален представител.
По време на най-мащабното издание на АГРА, в Палата 2 ще може да се видят интелигентни инвентари с марката Kverneland, включително най-продаваният модел торачка у нас, както и самоходни и прикачни модели пръскачки на френския високотехнологичен лидер Berthoud, уникалната технология за селективно пръскане SNIPER от Berthoud, системи за прецизна сеитба Precision Planting и други.

Solar cell farm in power station for alternative energy from the sun


На щанда на НИК посетителите ще имат възможност да научат повече за агрономската услугата за проучване на почвеното здраве – SoilHealth и дигиталната софтуерна платформа, разработена от компанията, за обединение и управление на цялата информация в стопанството.


Ново тази година около НИК е, че са в зоната на АГРОТЕХ – съорганизатор на изложението. Асоциацията бе учредена през 2021 година от 36 български компании с основни цели създаване на съвременни условия и развитие, за производство и продажба на агротехника и технологии в България, развитие на лоялна конкуренция на пазара на агротехника и технологии в страната.
Екипът на НИК и най-новите решения за дигитализация и автоматизация на земеделските процеси Ви очакват в Палата 2, щанд 2 от 9 до 13 март.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X