УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО: 10 години ИНТЕРАГРИ България

В присъствието на повече от 300 клиенти, партньори и служители на компанията, ИНТЕРАГРИ България отпразнува своите първи 10 години. Събитието се състоя в Държавна опера Стара Загора по време на изложението БАТА АГРО, което тази година се проведе от 15 до 19 май.

„Благодаря на всички гости на нашето тържество по случай 10-годишният юбилей на ИНТЕРАГРИ! Благодаря на всички партньори за подкрепата и постоянството в това пътешествие! Благодаря и на екипа на ИНТЕРАГРИ! И нека си пожелаем и занапред да УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО!“, приветства гостите от сцената г-н Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.

Гостите на тържеството имаха възможността да се насладят на едно уникално преживяване, белязано от истинска наслада за всички сетива със специално селектирано първокласно вино, коктейл и официална част, кулминация на което беше представление на операта в четири действия „Бохеми“ на Джакомо Пучини, състояла се на сцената специално за гостите на ИНТЕРАГРИ. Това е едно от ключовите представления в репертоара на операта, с редица гост-музиканти и солисти от световната сцена. Солистката, въплатила се в ролята на Мими е Тамара Калинкина, работила дълги години на Киевската опера, участвала като солист на редица световни сцени, сред които и тази на Виенската опера.

Едни от най-важните гости на събитието бяха малките талантливи художници от Училището по занаяти и изкуства „Димитър Екимов“, с. Русаля, чиито картини бяха изложени на търг. Благодарение на всички участници на събитието, бяха събрани средства, които ще подпомогнат бъдещето развитие на училищната база. В училището учат социално слаби деца от всички краища на България, то се самоиздържа, като освен задължителната учебна програма е включено и разширено изучаване на приложни изкуства и различни видове занаяти. По време на събитието, освен големите платна, всички керамики, стъклописи и картини, изложени на специално създаден благотворителен щанд, бяха  изкупени. Повече за училището и тяхната кауза, зад която ИНТЕРАГРИ и партньори застанаха, можете да научите на сайта: https://www.rusalya.org

По време на събитието беше направена и премиера на видео, събрало накратко ключови моменти от историята на ИНТЕРАГРИ България в това 10-годишно пътешествие. Можете да видите краткият филм тук: https://youtu.be/SB98krTmecY

Актуална информация по повод 10-годишнината на ИТЕРАГРИ България, можете да следите на interagri.bg, както и в социалните мрежи на компанията.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X