Дни на иновациите в земеделието с Булагро

В разгара на лятото сме подготвили за земеделските производители от цяла България много новости и атрактивни предложения, които ще представим по време на грандиозното ни лятно турне под мотото „Дни на Иновациите в Земеделието с Булагро“.

То ще обхване шест региона във всички краища на страната и ще включи събития в четирите ни търговско-сервизни центъра в Стара Загора, Добрич, Полски Тръмбеш и Монтана, както и две полеви демонстрации на селскостопанска техника от някои от най-добрите европейски производители – Pöttinger, Hardi, Einböck, Badalini, Mascar. Обработките, които фермерите ще могат да видят на живо, са пръскане, продълбочаване, оран, дисковане, сеитба, балиране и фолиране на рулонни бали.

Ще ви покажем най-новите модели прикачен инвентар от Pöttinger – мулчиращата сеялка от последната серия Terrasem V, дисковата брана Terradisc, оборудвана с ножов валяк, както и новите плугове Servo 4000 и Servo T6000. 


Ще ви демонстрираме с какво се отличават нашите машини и кои техни предимства са най-предпочитани от родните земеделски производители.

По време на събитията ще ви представим и специалната селекция от продукти и технологии на Булагро АД за есенната кампания – семена житни култури и рапица, обеззаразители, бистимулатори и комбинирани торове за предсеитбено приложение.

Ще обменим опит и впечатления.

И разбира се – ще се почерпим за успешен старт на новата кампания!

Всички събития започват в 10:00 часа, а датите и локациите са следните са следните:

• 20.07.2023 г. – Булагро Център, град Стара Загора

• 26.07.2023 г. – Булагро Център, град Полски Тръмбеш

• 27.07.2023 г. – Булагро Център, град Добрич

• 28.07.2023 г. – село Неофит Рилски, общ. Варна

• 01.08.2023 г. – село Равно Поле, общ. Елин Пелин

• 02.08.2023 г. – Булагро Център, град Монтана

Заповядайте! Очакваме ви!

За повече информация се обърнете към Вашия регионален представител на Булагро, или позвънете на телефон 0888 00 40 60.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X