ИНТЕРАГРИ с нова локация в Благоевград

В стремежа си да стои близо до своите клиенти, вече 10 години ИНТЕРАГРИ България следва своята стратегия за развитие на мрежата, достигаща всяка точка на страната с 11 собствени търговско-сервизни комплекси, като непрекъснато обновява и развива присъствието си в отделните региони. В тази връзка от м. юли, офисът на ИНТЕРАГРИ в Благоевград се мести на нова, по-комуникативна и удобна за клиентите локация в центъра на града – на бул. „Свети Димитър Солунски“ 17.

Офисът на ИНТЕРАГРИ в Благоевград е открит през 2019 г. на тържествено събитие, състояло се в присъствието на повече от 60 ключови клиенти от региона на Югозападна България. С новата си локация ИНТЕРАГРИ ще бъде още по-близо до клиентите си, като така ще осигури повече удобство и нови възможности. Работното време остава непроменено, всеки делничен ден от 8:30 до 17:30 ч.

ИНТЕРАГРИ България е един от водещите доставчици на цялостни интегрирани решения за земеделието и строителството в страната, предлагайки високачествена и ефективна земеделска и строителна техника, сервизни и консултантски услуги. ИНТЕРАГРИ е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника NEW HOLLAND, както и внася редица добре познати брандове висококачествена прикачна техника, сред които американските директни сеялки KINZE, чешките производители на техника за почвообработка и сеитба BEDNAR, австрийските ремаркета BRANTNER, лозаро-овощарска техника Provitis, драпер хедите на канадската марка MacDon и др.

Вижте повече за ИНТЕРАГРИ във видеото.

За връзка с ИНТЕРАГРИ България тел. 0700 46 666 и www.interagri.bg

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X