Световният лидер в разработването на специализирани решения за лозарството CLEMENS става част от портфолиото на ИНТЕРАГРИ България

Повече от 70 г. CLEMENS разработва специализирани решения за лозарство, представени в повече от 35 държави по целия свят.  

От основаването си през 1952 г. от Бернар и Матиас Клеменс, компанията CLEMENS произвежда лозарски и селскостопански машини, отличаващи се с изключителни здравина и надеждност. Компанията е семейна и днес се представлява от Томас и Бернхард Клеменс, двамата синове на Бернар. CLEMENS разработва, произвежда и дистрибутира висококачествени, уникални и иновативни продукти като RADIUS секция за контрол на плевелите под лозата, здрава рама за различни инструменти за култивиране HEXAGON, камера за пръскане и роторна четка за отстраняване на плевелите, както и други машини за различни приложения. Машините на CLEMENS са ключът за развиване на успешното лозарство вече повече от 70 години. CLEMENS се отличават със своя индивидуален подход към специфичните нужди на клиентите, за които разработва специализирани решения. Повече от 70% от всички произведени машини на CLEMENS се изнасят в цял свят, което е доказателство за надеждността и търсенето им. В момента CLEMENS има представителства в повече от 35 страни в света.

В България CLEMENS се внася от ИНТЕРАГРИ България – единствен официален вносител на марката NEW HOLLAND в страната, както и на редица популярни марки за прикачна техника като KINZE, BEDNAR, KONGSKILDE, BRANTNER и др. С портфолиото си ИНТЕРАГРИ България предлага цялостни специализирани решения за всяка сфера на селското стопанство, като за сектора на лозарство и овощарство ИНТЕРАГРИ заявява лидерската си позиция като доставчик на цялостни решения, обслужващи клиентските потребности в пълния цикъл на обработки. Портфолиото за лозаро-овощарство на ИНТЕРАГРИ включва богата гама от техника: мултифункционалинят гроздокомбайн BRAUD на NEW HOLLAND е иновативен лидер в сегмента, с 40 години опит в иновациите и повече от 15 000 продадени машини. BRAUD пести усилията на над 70 работници по време на беритба и има целогодишно приложение с модулни системи за беритба, ронкане, очистване, подрязване, пръскане, обезлистяване и др. Специализираната серия трактори за лозарство и овощарство T4 FNV на световния иновативен лидер NEW HOLLAND, носители на наградата „Най-добър специализиран трактор на 2023“ със своите от 75 до 114 к.с., имат мултифункционално широко приложение, като са подходящи за пръскане, почвообработка, обезлистяване, торене, подрязване, връзване. Почвообработваща прикачна техника KONGSKILDE и BEDNAR, специализираната прикачна техниа за лозарство и овощарство на висококачествения немски производител CLEMENS.

За повече информация и връзка с ИНТЕРАГРИ България – официален вносител на CLEMENS, тел. 0700 46 666, www.interagri.bg и социалните мрежи на ИНТЕРАГРИ.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X