Български земеделски производители ще бъдат представени на щанда на Оптиком на изложението БАТА АГРО

Добри примери на успешни партньорства с български фермери ще представи фирма Оптиком на щанда си на изложението БАТА АГРО 2024, което ще се проведе от 13 до 17 май в Стара Загора.

Целта е нагледно да се покаже как модерната техника може да подпомогне развитието на стопанствата и да увеличи тяхната продуктивност и да принажда стойност към производството. На щанда на компанията ще може да се опитат висококачествени млечни и месни продукти, както и различни марки вина, произведени от фермери с помощта на машини, доставени от Оптиком.

Търговският директор на Оптиком, Димитър Петров, сподели за инициативата: “Идеята дойде от това, че много наши клиенти вече реализират добавена стойност в своето производство, което става все по-важно за успешното и устойчиво развитие на корпоративните стопанства у нас. Радвайки се на техния труд и това, което те произвеждат – млечни и месни продукти, вина и редица други продукти, които са на изключително високо ниво като вкусови качества, решихме, че по този начин, ще имаме възможност да покажем на практика как машините на Оптиком спомагат за развитието на всяко стопанство, а от друга – по този начин искаме да изразим благодарност към нашите клиенти за техния труд. Не на последно място искаме да популяризираме и качествените продукти, произведени с нашите машини.”

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X