Интерагри представя: PROSOLUTIONS -професионално решение за гроздобер

Водещата компания за земеделска техника у нас – Интерагри обяви по време на изложението БАТА АГРО новата си услуга, която предоставя на професионалните гроздопроизводители високотехнологични машини под наем.

INTERAGRI PROSOLUTIONS е професионално решение за гроздобер, което съвместява в себе си, освен напреднали технологии и високата експертност, професионално сервизно обслужване

С помощта на новите технологии оптимизирате всички ресурси, като:

  • печелите време
  • елиминирате човешкия фактор
  • редуцирате непредвидените разходи
  • намалявате зависимостта си от форсмажорни фактори
  • зависите много по-малко от климатичните условия.

Практиката показва, че ръчното бране все повече остава в миналото. Високото качество и прецизност при бране на елитни сортове грозде е постижимо с помощта на най-новите технологии. Доказателство за това е фактът, че все-повече елитни винопроизводители във Франция и Италия работят по-ефективно, по-бързо и с по-високо качество на продукцията с гроздокомбайните BRAUD на New Holland. Със своите различни стратегии на работа и технологично съвършенство, комбайнът BRAUD може да замести работата на 100 и повече работника на ден, според избраният от вас начин на прибиране, включително ронкане, чепкане и/или супер прецизно почистване. Неслучайно два от всеки три нови гроздокомнайна в световен мащаб са New Holland BRAUD.Комбайните BRAUD позволяват прецизна настойка, съобразена със спецификата на Вашите лозови масиви, сорт, почва, климат и терен, така че да получите максимална ефективността на прибиране при това по-бързо и по сигурно от всякога.Вашето грозде достига избата в най-чистия си вид, максимално бързо за да си гарантирате най-високо качество на виното, независимо от форсмажорните обстоятелства, които често възникват при ръчно прибиране, когато зависим от фактори като време и хора.С пакетното решение на INTERAGRI PROSOLUTIONS оптимизирате управлението на този ключов за вашия бизнес процес на прибиране на вашата реколта от грозде, касис, малини, шипки и др.

ПО-БЪРЗО И НАВРЕМЕ

Прибирате реколтата си в точния момент, без забавяне и зависимост от човешки фактор, климатични условия и форсмажорни фактори.

ПО-ЕФЕКТИВНО 

С помощта на най-новите технологии оптимизирате всички ресурси и освобождавате време за да се погрижите за още по-важните за вас неща. Високото ниво на автоматизация на процеса на прибиране с комбайните BRAUD ви гарантира ненадмината ефективност и постоянно резултати.

ПО-КАЧЕСТВЕНО

В зависимост от изискванията ви, BRAUD може да прибира с или без отделяне на чепките. Допълнително комбайните BRAUD разполагат с два режима на очистване – чепкоотделяне (Destemmer) или най-прецизната система за очистване OptiGrape II, която премахва освен чепки, листа и нежелани примеси също и наранените или болни зърна за да гарантира перфектно качество за елитните вина, за които традиционно се бере на ръка. Същевременно Ви спестяваме много време и работна ръка и средства.

ПО-СИГУРНО

Екипът на Интерагри се грижи за целия процес по прибиране на реколтата ви, като подсигурява квалифициран оператор и индивидуален сервизен екип, които ще имат грижата вашата реколта да бъде прибрана по най-бързия, ефективен и качествен начин.

INTERAGRI PROSOLUTIONS e Вашият професионален партньор.

INTERAGRI ProSolutions e част от портфолиото интегрирани решения на ИНТЕРАГРИ България АД, една от водещите компании в страната за консултации и предлагане на самоходна земеделска техника, прикачен инвентар, резервни части и сервизни услуги. ИНТЕРАГРИ България е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за страната.

С над 120-годишна традиция и доказано технологично превъзходство, като носител на 3 поредни рекорди на „Гинес“, марката New Holland e добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България. В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения за своите клиенти, Интерагри представлява още добре познати премиум марки за прикачен инвентар – Kinze, Bednar, Clemens, Rauch, Brantner, Kongskilde и др.

ИНТЕРАГРИ България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в търговско-сервизната мрежа на територията на цялата страна.

Свържете се с Интерагри

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X