Какво попита Гласът на земеделеца МЗм през последните дни?

Има причина нашата медия да се нарича „Гласът на земеделеца“. Тя е създадена и работи в полза на българските земеделци вече 25 години. И тъй като провомощията ни като медия са да осветяваме проблемите в земеделието и да търсим отговори на вашите въпроси от държавните органи, но често трудно получаваме отговори, смятаме за редно нашите читатели да са в течение на нещата. Защото ние питаме, но по традиция трудно ни отговарят.

До този момент в МЗм има няколко зададени от нас, но все още неполучили отговор въпроси, от наши читатели. Те са следните:

Изпратен ли е Националният план за възстановяване и устойчивост в Брюксел и има ли някакви промени от последния вариант в частта, касаеща земеделието?

Извършва ли се подготовка на напоителен сезон 2022 в районите на Пловдив и Пазарджик и предвижда ли се повишаване на цените на водата за напояване за следващия поливен сезон?

Защо на пострадалите от градушката производители с не напълно пропаднали площи е обещано обезщетение, но те не са предвидени за такова?

Заявили сме и интервю със зам.министър Бурджев за актуални проблеми в животновъдството на 31.01., за което също не сме получили реакция.

Очакваме реакция от Министерството на земеделието.

Очакваме и вашите въпроси, на които ще продължим да търсим отговори! И ще ви държим в течение.

Ася Василева,

Главен редактор на „Гласът на земеделеца“

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X