Пазарът на производителя в Пазарджик става една от най-модерните борси в България

Предстои откриването на новите търговски складове, с които се разширява базата на „Пазар на производителя – Пазарджик“ АД, Борса Плодове и Зеленчуци – Огняново.

“В резултат на успешното ни партньорство с Министерството на Земеделието, новият ни проект е готов и вложените иновации, превръщат нашата борса в една от най–модерните в България, съобщи ръководството на борсата за „Гласът на земеделеца“.

Целта на новоизградените закрити складове с различни по големина площи, е да се осигурят условия за производителите, които да може да съхраняват на място продукцията си и да не се налага да я превозват всеки ден. Това е и възможност, дейността на борсата да се удължи и извън сезона, като от тази иновация, може да се възползват както земеделци, така и търговци на цитрусови плодове. В студените месеци тържището ще запази денонощния режим на работа.

„Не на последно място, трябва да отбележим, че сме щастливи, че ще можем да осигурим нови работни места. През месец октомври стартираме нови проекти, предстои разширяване на паркинг зоната и подобряване на инфраструктурата в обекта”, се казва в съобщението на борсата.

В новооткрития ресторант на териотрия на борсата „Борсалино“ се предлага турска и българска кухня, използват се само най-пресните продукти, в резултат на което, заведението бързо набра популярност със своята добра кухня.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Агротехника

Последни новини

X
X